• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

KONČNO JE TUKAJ, ČISTO NOVA SPLETNA TRGOVINICA ROŽCA.NET


Kaj je sreča? To, da si SREČEN. Srečen v pravem pomenu besede in se za to iskreno in iz srca boriš. Sreča je podpirati druge, ker tako čutiš, ker si tega močno želiš.


Tako sem ponosna, skoraj tako, kot bi bila moja spletna trgovina. Ponosna, ker verjamem v dobre, srčne in odprte ljudi. Ker verjamem v iskrene misli, toplino, ljubezen in prijateljstvo. Ker je imeti rad druge nekaj najlepšega. Tatjana in Peter sta srce Rožce Golež, ki ni več samo vrtnarski center, ampak tudi naravna, ekološka, veganska spletna trgovina, ki vam želi ponuditi kvalitetne, preverjene izdelke. Najboljše izmed vsega pa je to, da sta Peter in Tatjana tudi sama vegana, skrbita za okolje in sta ljubitelja živali. Vsi izdelki, ki jih ponujata skrbijo za ljubezen do živali, ljudi in do okolja. In ni pomembno kaj boste oddali v njuno košarico, živalice bodo srečne, saj ste podprli znamke, ki NE testirajo na živalih. 

Z veseljem z vami delim znamke, ki nas bodo pri Rožci.net osrečevale. Greenfrog Botanic, Greenscents ekološka čistila za dom, Method, Ecos, Bio-D naravna čistila, Ecoffee cup lončki za večkratno uporabo iz ekoloških bambusovih vlaken. Terranova vrhunska prehranska dopolnila, primerna za vegetarijance in vegane. Greenfrog nega iz pralnih oreščkov, Bentley Organic, Skin Blossom, La Saponaria. Brezglutenske granole, presni kakav in kokos od drobTinke (obvezno preveri), ter  dišeče svečke z naravnim sojinim voskom in naravnimi parfumskimi olji SVICHKA.

Ponudba je pestra in zanimiva. Jaz že kar nekaj izdelkov poznam in jih vsakodnevno uporabljam. Grenfrog Botanic obvezno preveri, saj je ustvarjena iz pralnih oreškov in ima koži prijazen Ph-a, Skin Blossom ima fantastično nego za obraz, Svichka pa je čisto naša, slovenska znamka, moj najljubši vojn so fige z rjavim sladkorjem. 

Tatjana in Peter veselim se vajinega uspeha, srčno verjamem v vaju in verjamem v to, da nas bo Rožca.net razvajala v prihodnje tudi z ekološkimi ličili in mnogimi drugimi lepimi izdelki v katere bosta verjela tudi vidva. 



















P.s objava ni sponzorirana, temveč je ljubezen do zgodbe, ljudi, izdelkov in ker verjamem v njo.

Komentarji

  1. very beautiful photo☺ nice post!
    https://twinklelittlstar.wordpress.com

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar