• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

JESENSKO EKOLOŠKO/ NARAVNE NOVOSTI












Globok poklon Flow Kosmetiikki, ki je med svoje jesenske novosti uvrstila novi deodorantni kremi brez aluminijevih soli in sode bikarbone. Poklon Boho Green Make-up jesenskim odtenkom ekoloških ličil in poklon Olivelli, ki je poskrbela za 4 različna olja za telo, ki jih morate preizkusiti. 

Objavo bi lahko kar zaključila z globokim poklonom vsem izdelkom, ki jih je Kozmetix.si spletna trgovina za nas pripeljala v Slovenijo. Zame osebno je Flow Kosmetiikka ena izmed najboljših ekoloških znamk, ki jih uporabljam in občudujem jih, ker so v razvoj novih trdih mil, deodorantnih krem, solnega pilinga in masla za telo namenili veliko časa in s tem dosegajo svoj standard kakovosti. Maslo in deodorantni kremi sta čisti vau. Izdelka, ki te navdušita ob eni sami uporabi. Nežna, efektivna in cenovno dostopna. 

Olivella nas v svoji negi osrečuje s 4-mi različnimi vrstami olj za telo, katerim osnova je nežen in prijeten pudrast vonj. Mehka, navlažena koža, ki se ji težko upreš. In popolna zimska nega za vse, ki prisegate na olja. Priporočam maximalno. Obvezno pa preverite tudi hitro vpojno formulo kreme za roke, ki vlaži, ščiti in nežno diši po sivki.

Boho Green Make-up pa je posebna ljubezen do ekoloških ličil, ki vedno znova preseže vsa moja pričakovanja. Jesenski odtenki senčil za veke, rdečilo za lička (Bois de rose 01), me, vas bodo razvajali, če jim boste odprli vrata do svojega make-up predalnika. Čisto po resnici me zaradi Boho izdelkov vedno manj mika klasičen drogerijski make-up. Največji plus je cenovna dostopnost, ki je prijazna vsem uporabnikom.

Vse izdelke vam bom postopoma in počasi predstavila v posameznih objavah. Rada si vzamem dovolj časa, da jih v miru testiram, opazujem svojo kožo kako bo od reagirala na njih in šele na to z vami delim svoje mnenje. Prvi vtisu so za čisto petico :).


Vse omenjene linije, izdelke najdete v spletni trgovini Kozmetix.si
Pošiljam topel jesenski pozdrav.














Komentarji

Objavite komentar