• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

SEPTEMBERSKI SEZNAM OPRAVIL


Komaj sem premagala vročinske vale, že iščem po omari vse jesenske kose, ki bodo pomagale premagati prve hladnejše dneve v septembru.


1.  Ponovno moram v ospredje postaviti make-up kose, ki jih bom to jesen nosila. Odličen čas za ponovno praznjenje make-up predalnikov.

2. Menjava nege obraza, bo eno izmed prvih opravil, ki jih bom naredila. V osredje bom postavila kvalitetno olje, bogatejšo nego za predel okoli oči in kvalitetna čistilna sredstva. Še več priložnosti bom ponudila Evolve Organic Beauty ekološkim izdelkom.

3. Nov jesenski šal. Po resnici povedano niti ne vem kakšni šali se bodo nosili to jesen, meni je pomembno to, da je mehak in udoben.

4. Pletenine. Nekaj kosov mehkih, udobnih puloverjev sem že uspela kupiti, v nežno pastelni modri, rožnati in so zagotovo kosi, ki jih bom nosila celo jesen. Rada bi jim dodala še kakšnega v sivem odtenku. 

5. Jesenski balzam za ustnice. Poiskati želim lahkotno in mehkobno različico balzama za ustnice, ki jih bo ščitil pred izsušitvijo.

6. Iskanje popolne svetlobe. Ko se že privadim poletne svetlobe, sem na jesen spet omejena in je organizacija za blog fotografije zopet pravi izziv. Med tednom bo zaradi dela in vedno krajših dni le to težje izvedljivo, tako, da bodo sobotna jutra tista prava. 

7. Posteljnina. Topla, mehka in prijetna za spanje.

8. YK svečke v novi jesenski izdaji. Komaj čakam, da jih kupim in prinesem domov. 

9. Testiranje BeYu Metallic jesenske make- up kolekcije.

10. Redna telesna vadba in razstrupljanje z detox čaji.




Kakšni pa so tvoji plani za letošnji september?














Komentarji

  1. Excellent, interesting post! I love your blg ☺
    https://twinklelittlstar.wordpress.com

    OdgovoriIzbriši
  2. same fajne stvari boš počela Monika. Jaz upam, da se čimprej zaključim študij, potem pa si tudi jaz ustvarim lepotni seznam opravil - tak konkreten! :)
    Pa upam da boš dodala na seznam tudi kakšen lepotni dogodek, da se znova vidimo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj hvala Sara, bojim se, da so vse teše tako preporste in fajne, ki jih ne bo težko izpeljati, vse ostalo kar me čaka, se bojim, da mi bo zmanjkalo časa. Pogrešam kakšen lep event, ampak narava dela je pač taka, da dopoldan res težko dobim prosto, ali pa sredi tedna dopust je kar malo neizvedljivo, ker konec koncev sem prosta za vsake počitnice, ki jih ima naš program in je res težko še takole vmes kdaj dobiti, predvsem zaradi menjav. Upam, če bo blogerski event, da mi bo uspelo iti, mogoče pa zna biti v soboto (sicer v to imam res malo upanja), ker že lani nisem mogla iti, ampak kokr koli že bo verjame, da bo še kdaj kakšen event, ki bo popoldan. Sara želim ti, da se čimprej rešiš faksa, verjamem, da ti to res vzame veliko časa, energije in da je naporno imeti vse na kupu. In bom, ko se rešiš šolskih obveznosti čakala podoben tip objave, da vidim kaj si boš zadala:). Hvala,ker si se ustavila na mojem blogu :)

      Izbriši
  3. Komaj čakam tvoje jesenske lepotne pa tudi lifestyle objave. Tudi jaz moram v nabavo zimskih oblačil in na lov za novim šalom. In jaaa, sezona svečk je tu. Mrzlega vremena sicer ne maram preveč, mi je pa super prižgati dišečo svečko Svichka ob večerih - nekaj najlepšega, še boljše pa, če je zraven vroč kakav ali čokolada, hihi.

    xx

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar