• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

ŠTIRI ZNAMKE, DESET NARAVNO/ EKOLOŠKO OBARVANIH IZDELKOV IZ SPLETNE TRGOVINE KOZMETIX.SI



Tudi, če poletja uradno še ni konec, je vreme pri nas pokazalo drugačno sliko. Zagotovo smo se poslovili od vročine, vendar pa verjamem v to, da bodo sončni žarki v septembru dovolj topli, da nas bodo prijetno greli. Za konec mojemu poletju sem vam želela predstaviti izdelke iz spletne trgovine Kozmetix.si, ki sem jih testirala in uporabljala od meseca junija. 

Boho Green Make-up linija veganskih lakov za nohte, me je s svojo zgodbo, filozofijo, resnično prevzela. Linija 7, 8 FREE, ter njihova Liberty Island kolekcija 10 FREE veganskih lakov za nohte, je bila ena redkih linij lakov za nohte, ki sem jo to poletje, nosila brez slabe vesti. Obstojna formula, ki je za naravne lake odlična. Objave na blogu tukaj, tukaj in tukaj

Mia Hoyto Unelma vlažilna, učvrstivena krema za obraz, je bila moja druga embalaža. Luksuzna nega ekološko ozaveščene in vegansko usmerjene Mie H., ki svoji negovalni kolekciji posveti veliko časa in se resnično trudi ponuditi svojim uporabnikom le najboljše. Vlaženje in nežen napet občutek je zagotovljen. Objava na blogu tukaj

Flow Kosmetiikka me vedno znova preseneča. Sprememba dizajna, uporaba najboljšega švicarskega stekla za njihove embalaže, izboljšane formule. Ekološka cvetna vodica damaščanske vrtnice, je moj izbor vlažilne nege za izvajanje korejske tehnike 7 skin method (blog objava) Vem, da se bo slišalo neprijetno, da tako kvalitetno, vlažilno ekološko milo uporabljam za čiščenje čopičev, ampak je resnično tako zelo efektivno. Odlično  očisti čopiče, gobice in ga toplo priporočam (blog objava). 

Olivellin trojček negovalnih izdelkov. S svojim vlažilnim oljem dosega odlične rezultate. Koža je iskreno povedano, tako mehka in navlažena po uporabi. Kremna različica je bila dovolj lahka za poletje in jo bom do konca uporabila sedaj na jesen. Olivellin oljčni piling za telo in obraz, pa me je s svojim svežim mentolastim vonjem, nežno teksturo, efektivnih efektom, gladko kožo, ki je ni izsušil, bil eden najljubših, ki sem jih tekom poletja uporabljala za telo.

Moj najljubši: Olivellino vlažilno olje za obraz. 




Si že preizkusila kakšen Olivellin, Mia hoyto ali Flow Kosmetiikka negovalni izdelek? Bi te zanimal izbor 5-ih mojih najljubših, morebiti novosti, ki to  jesen prihajajo na poličke?


























Komentarji

Objavite komentar