• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

DOBRODOŠLA NATURA SIBERICA & SPECIAL SPLETNA TRGOVINA NA MOJEM SUGARLOVE BLOGU


Kako veliko olajšanje je, ko lahko danes končno spregovorim o nekaj novostih, ki so se na področju mojega spletnega dnevnika zgodile. Za vas bom na svojem blogu predstavljala znamke Special Super Food, Natura Siberica. 


Ambasadorstvo, ki je preraslo v veliko več, v tople, iskrene objeme, sproščen smeh, prijetne pogovore, podporo.

Majhni koraki prinesejo velike in ponosna sem, ker lahko svoj blog, svoj trud dokazujem z znamkami, ki sem jim všeč, ki me rade berejo, spremljajo in jim je všeč moje delo. 

Zakaj ti vse to pišem ?

Ker želim biti iskrena do sebe, do vas, kot vedno do zdaj. Želim, da veste, da je tovrstno ambasadorstvo odkrito, želim, da veste, da bodo objave pristne. Zame je to priložnost, ki mi je pisana na kožo, je kot nekakšna druga služba, ki  jo opravljaš z užitkom. Sem del čudovite delovne skupine, pisarnice, kjer diši po čudovitih umirjenih notah. Sem del zgodbe, ki ji želim pomagati, jo podpreti in naj vas ne skrbi, moj blog bo kljub moji službi, kljub moji družini še vedno moj najljubši konjiček, sprostitev, ki me sprošča in osrečuje. Poskrbela bom za aktiven, poln novosti in vesel kotiček, kjer bom za vas in zase z veseljem pisala še naprej. Bo pa del mene veliko prisoten tudi na drugih področjih in veselim se jih. Želim si, da bi vsi imeli priložnost uživati v lepih, zdravih, naravnih izdelkih, želim si, da vas bi znali osrečiti, vam ponuditi kakovostne, preverjene izdelke. 

Special, spletna trgovinica, ki ponuja super živila, slastne zdrave prigrizke, tablice za športnike, izdelke za odpornost, naravno kozmetiko in mnoge druge izdelke. 

Natura Siberica je prva ekološka kozmetika v Rusiji, ki je narejena zgolj na osnovi divjih rastlin in zelišč. Je znamka, ki se ponaša z evropskim certifikatom Ecocert1 in ICEA2, ter je trenutno edino rusko podjetje, ki se ponaša s certifikatom Cosmos-Standard AISBL-3. V svojem širokem spektru ponuja negovalne liniji za moške, ženske in otroke. 

Veseli bomo tvojega obiska, tvojih mnenj, izkušenj. In ne pozabi, če potrebuješ našo pomoč, nasvet, smo ti vedno na voljo. 


Komentarji

  1. Interesting beauty products. We keep in touch. xx

    OdgovoriIzbriši
  2. Monika čestitke in super uspehe skupaj vam želim. Ti si prava za to delo in ti ga prav privoščim. Se že veselim vseh iskrenih in srčnih ocen. <3

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar