• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

MESEČNI FAVORITI: JULIJ





Ko pišem svojo najljubšo mesečno objavo, poslušam Imagine Dragons, ki so me popolnoma zasvojili in so definitivno najljubši bend preteklega meseca. Believer, Thunder, I Bet My Life in It´s time, mi zagotovijo toliko pozitivne vneme, da se mi kljub vročinskemu valu povrne vsa energija. 


Nega

Na morju ni smela manjkati Caudalie grape water osvežilna vodica, tako prijeten nežen prš svežine, vlage, ki se je expresno hitro porabljal. Sieva hidratantna čistilna krema je bila nepogrešljiva. Ne znam vam povedati, kako zelo fantastičen izdelek je. Po vsem soncu je koža po čiščenju z njo bila navlažena, vrnila ji je občutek izgubljene vlage, poleg tega, pa je odlično očistila obraz. Toplo priporočam. Clay Ritual glineni deodorant, pa obljubim, da resnično zelo dobro nevtralizira neprijetne vonje. Moja druga embalaža, nič me ne moti, da ga je potrebno nanašati z prsti, kože ne draži in dejansko deluje. MyBrin Brinova lepotica, masleno mazilo za obraz, ne glede na to, da je vroče, ga moja koža expresno posrka vase, vonj je čudovit, končni učinek pa ravno tako. Pa še ročno delo, slovenskih rok je. 

Make-up

Depend Gellack Summer 2017 ima nekaj čudovitih poletnih odtenkov, izbrala sem si nežen, pastelen lila odtenek Towel Boy (upala sem na večjo pigmentacijo). 14 dni popolnega miru pred urejanjem nohtov. Boho Green rdečilo za lička v odtenku Coral je čudovita naravna, marelična, ki s svojim kožno, nevtralnim podtonom pristaja mnogim tipom polti. Meni je všeč, kako naraven je na koži. Če mu oprostiš malce prašenja v embalaži in vzljubiš njegove sestavine, mat učinek, bo postal tvoj srček. Obljubim. P. Formula Butter Bronzer pa tako velik Yum, yum med bronzerji, da ga skoraj moraš imeti. Formula je fantastična, najsvetlejši odtenek pa bo moj jesensko-zimski favorit, za nekaj topline obraza. Lily Lolo Sculp& Glow duo, pa moja izbira med osvetljevalci, za naraven sijoč videz ličk. Za najbolj natančne, precizno oblikovane obrvi pa AB Brow Wiz, ki se s svojim hladno, nevtralnim sivim podtonom odlično ujame s tenom mojih obrvi (ten, ki bi pristajal mnogim). Pogrešam bolj mehko konico, vendar sva se v mesecu dni odlično ujela. 

Pripomočki

Primark ovalni čopič, pa čisti vauuu. Mehak, vodljiv. Prenos podlage čudovit, lep, preprost in hiter. Poleg izpadanja ščetin in na velikost glave, precej slaboten ročaj, dobi same pohvale. Drugi vau je Boho Green Make-up čopič za nanos rdečila. Natančen, vodljiv čopič, ki popolno zabrisuje. Eden najboljših čopičev, za nanos rdečila, tudi bronzerja, osvetljevalca.


V preteklem mesecu me je resnično navdušil Primark ovalni čopič. 













Komentarji

  1. Jaa, Butter bronzer je zakon! Definitivno moj najljubši poletni bronzer 😊💕

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bronzerček je res super, jaz imam light odtenek in bo odličen za zimo, sedaj se skorajda nič ne opazi, ampak bo pa toliko bolj super za hladne mesece. Pa vonj, je yum, yum.

      Izbriši
  2. Boho Green rdečilo se luštno bere, všeč mi je odtenek :) In pa čudovite fotke! <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Boho rdečilo je krasno, mareličen ten je tako lep, pa vedno prej posežem po roza rdečilih, mi je ta res pri srcu, tako lepa lička naredi, čudovite sestavine ima, zgodbo. lepo se nanaša, zabrisuje, je obstojno. Super je.

      Izbriši
  3. Imagine Dragoons <3 Thunder skoz nabijam doma! :D
    Drugače pa Butter Bronzer je res top... mika me pa deodorant, sploh če lepo nevtralizira neprijetne vonjave.:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eh Vanja, midve imava tak čist isti okus, tk da niti ni blo kj druga za pričakovat:). Deodorant je pa meni res efektiven, nežen, veliko bolj kot Schmidts, pa zelo dobro nevtralizira neprijeten vonj, meni še v tej hudi vročini noro dobro deluje. Imaš ga pa tako za celo večnost.

      Izbriši
  4. This is such an interesting topic, thanks for sharing these products :)
    xx

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar