• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

NARAVNI-EKOLOŠKI BOHO GREEN MAKE-UP











Ekološka ličila, niso nič manj kakovostna od preostalega make-upa. So kvalitetnih sestavin, se ponašajo s krasnimi odtenki, se odlično zabrisujejo in presenečajo s svojo obstojnostjo. Boho Green make-up sladkorčki so zagotovo odkritje leta 2017. 

Predstavitev znake tukaj.

Za preprost, zdrav, naraven make-up, ki sem ga ustvarila, sem uporabila večino izdelkov, ki sem jih s strani znamke Boho Green uporabljala, več mesecev. Ne morem mimo čudovitih rdečil, terracott, kremnih podlag, mojega concealerja. Kosi, ki mi ne spodbudijo želje po tem, da jih moram nadgraditi, dopolniti z znamkami, ki sem jih, oz- še vedno posegam po njih, saj sem s končnim videzom zelo zadovoljna. Za sam make-up sem uporabila minimalne količine izdelkov.  

Podlaga

Boho Green Make-up Kompaktna podlaga v odtenku 01 beige diaphame (najsvetlejši odtenek), ter 02 beige clair (hladnejši, nevtralen-siv podton). Ker je 01 trenutno presvetel zame, sem ga kombinirala z odtenkom 02, ki pa je pretemen. Ob skupni uporabi sem dobila krasen nevtralen odtenek (odlično ujemanje z vratom). Primerna za suh tip kože. Concealer 01 beige diaphame (svetla, kremna tekstura, pri mešanem-mastnem tipu kože potrebuje matiranje). Nežno matiranje s kompaktnim pudrom beige diaphne 01.

Obrvi

Svinčnik za obrvi v odtenku Chatain 02, odličen hladen-siv podton, izredno pigmentiran, kremen, s priročno ščetko (lahko bi bila mehkejša).

Oči

Volume&green maskara za nežno poudarjene trepalnice (pogrešam več volumna), ter senčilo v odtenku 104 cafe, v kombinaciji z terracotto 01 in rdečilo 05 corail (eno mojih najljubših). Obroba sp.veke z izrazitim črnim svinčnikom za oči 01 noir.

Lička

Mat Terracotta Terre des Cennes 07 (kožno-topla, svetla terracotta, odtenek za svetlopolte, za jesen-zimo). Lička/ corail 05 mat mareličen odtenek. Osvetljevalec/ Lavera

Ustnice

Rose Cassis 406 (nežno prekrivna, bleščeča rožnata), v kombinaciji s svinčnikom za ustnice beige rose 07 (kožna nude, z rožnatim podtonom), z dodanim kompaktni pudrom beige diaphne 01.


Uživa v poletju in ne pozabi na Spf zaščito.













Komentarji

  1. Čudovita <3 in čisto si me navdušila za tole šminko, mislim, da bo to moj naslednji nakup :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj, draga Eva velik hvala in velik srček tudi tebi. Moram ti povedati, da je odtenek rdečila, ki ga nosim kombinacija liplinerja, nežno obarvane rožnate s sijočim efektom, po vrhu pa še malce mineralnega pudra. V osnovi pa je šminkica, ki jo vidiš na slikici, samostojna na ustnicah čisto drugačna. 406 odtenek, je kot nekakšen obarvan balzam, z zelo sijočim efektom. So pa mat rdečila krasno pigmentirana, obstojna. Rdečila za lička, terracotte, mineralni pudri v kamnu odlični. In čopiči, ah vse...:)

      Izbriši
    2. Ahaa, tako :) no definitivno ti je uspelo doseči čudovit odtenek :) Bom preverila vse tudi na spletni strani, res se sliši super!

      Izbriši
  2. Čudovita. <3 Fotke so uspele odlično.:)

    OdgovoriIzbriši
  3. Waw, čudovita kot vedno! Odlične fotografije in make up look <3 Bere se odlično. xx

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, meni je Boho res ukradel srček, s svojo zgodbo, kreativnostjo mladih, ki jim je uspelo. Predvsem pa mi je všeč, kako zelo zdrava ekološka make-up linija je.Hvala za pohvale, veliko mi pomenijo*

      Izbriši
  4. Oo, luškan makeup, res mi je všeč, kako naravno izgleda! Jaz se vsako leto odločim, da bom večinoma začela uporabljati naravno kozmetiko, ampak po nekaj tednih vedno obupam, ker je iskanje pravega odtenka podlage mission impossible... :) <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Živijo draga Vesna, joj ja, čisto te razumem, te tekoče podlage, oz. kar vse po vrsti je res nekako težko najti v popolnem odtenku. Misija nemogoče, jaz moram vedno nekaj mešati in kombinirati, da mi na to res ustreza. Pri naravnih je pa tako,da so velikokrat pretemne, lahko so nevtralne a bistveno pretemne. Imela sem eno super CC naravno kremico, pa je bila tako temna, da ga ne bo življenjskega obdobja, ko bi jo lahko porabila :). Izziv, da se preusmeriš samo v naravno-ekološki znamke-up je kar težak, jaz svojemu klasičnemu make-upu postopoma dodajam kose, ki so ekološki in jih skrbno izbiram, uh, nekateri imajo tako visoke cene, da konkurirajo vsem tistim high znamkam, ki jih najdemo v drogeriji. Zaenkrat uporabljam mix ekološkega in klasičnega make-upa in mi je zaenkrat še tako ok, kar se pa nege tiče pa sem čisto na naravnem-ekološkem, tudi pri zobnih ščetkah:):). Uživaj v svojem make-upu:)

      Izbriši
  5. Kakšen srček si <3

    Tako lepa, ta modrina oči prav sije ven <3

    Super izgleda res!

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar