• 1
  NARAVNO OBARVANO
  Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
  BERI DALJE
 • 2
  SREČNI ATELJE
  Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
  Beri dalje
 • 3
  VIKEND ŠOPEK
  Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
  SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

UNIKATNE VOŠČILNICE, ZA UNIKATNE TRENUTKE IN PRILOŽNOSTI

Si že kdaj razmišljal-a o tem, da bi v prihodnje tistim, ki ti veliko pomenijo, podaril-a unikatno izdelano voščilnico. Pri Samsara.si te bodo v svoji ponudbi razveselili tako s prekrasnimi barvnimi kombinacijami, kot samimi zapisi. 


Tvoja najboljša prijateljica obožuje črte in pastele, je morebiti ljubiteljica flamingov, majhnih in velikih beležnic. So ljudje, ki te obdajajo ljubitelji minimalizma, črno-bele kombinacije in so po naravi mični, očarljivi. Imaš najboljšo mami in očija, tvoj fant pa je čisto pravi prikupen gospodič? Potem jih moraš preveriti. Voščilnice, ki so primerne za različne priložnosti, so zagotovo lične, stilske, posebne in drugačne, tovrstnih v papirnici ne boste našli. So plod slovenske ustvarjalnosti in kreativnosti. Ustvarjene z ljubeznijo in veliko pozitivne energije. Posamezne komplete Samsarinih voščilnih lahko kupite preko uradne spletne trgovine, za ceno 9, 60 eur (z že vštetim popustom). V kompletu boste na izbrano tematiko prejeli 4 voščilnice in zagotovo boste z njimi izstopali.


Naj bo tvoje voščilo magično in drugačno, ustvarjeno in spisano z ljubeznijo.Komentarji

 1. Ooo flamingoni kk so lušni. Ampak so itak vse voščilnice lepe. :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Interesting post dear! thanks for sharing xx

  OdgovoriIzbriši
 3. Kjut voščilnice! Super ideja za kakšno posebno priložnost ;)

  OdgovoriIzbriši

Objavite komentar