• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

NAILMATIC KIDS: ZA MAJHNE IN VELIKE OTROKE









Predstavljam Nailmatic kids komplet za vse tiste malčke, ki posegajo po vaših make-up predalih, za vse majhne princeske, ki na skrivaj uporabljajo vaše lakce za nohte. Za vse se, ki jim dovolite, da se preko varnih izdelkov lahko zabavajo, medtem, ko vi uporabljati tisti "tapravi" make-up :), ter za vse, ki iščete popolno darilo za majhne make-up navdušenke.

Znamka Nailmatic Kids prihaja iz Francije, je 100 varna, zabavna, drugačna in zanimiva. 

Doma se že nekaj časa zabavamo s setom Fairytales, ki vsebuje pastelno rožnat, z bleščečimi delci lakec na vodni osnovi in rožnato obarvan lip glos na roll on kroglico. Priznam, da se vsi zabavamo ob tem. Veliko se smejemo, ker je lak povsod drugje, samo na nohtih ne. Ampak ni bojazni, da bo pri vsem skupaj nastala prevelika packarija, saj se čisto preprosto odstranijo z vodo. Nimajo nobenega posebnega vonja, in ne vsebujejo škodljivih sestavin. So varni za uporabo in naj vas ne skrbi, če se po pomoti zgodi, da kakšna kapljica pristane na sedežni, se bo odstranila čisto brez težav. Roll on glosek, iz mareličnih jederc in olja, ki je obogaten z vitaminom E in omega 3 in 9, pa je dejansko odličen vlažilen dodatek za ustnice in ga večkrat uporabim tudi sama. Ima kar 97% sestavin naravnega izvora. Meni je setek, bodisi posamezen izdelek, sploh laki, odlično darilo. 

P.s med profesionalnim otroškim rajanjem, ne pozabite pobarvati embalaže, ki so jo s svojim dizajnom ustvarili pri OMY Design& Play, grafičnim studiem, ki je specializiran za pobarvanke. Potiskane so z rastlinskimi barvami, reciklirne in tako lepe, da ne potrebujejo darilnega papirja.

Nailmatic kids izdelke najdeš pri Mali zakladi tukaj