• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

LOVELULA: NAJLJUBŠIH 7



Obožujem Janin Small Bits Of Loveliness, čista green beauty sreča. Zaradi nje je Lovelula spletna trgovina, ki ponuja naravne, ekološke green beauty izdelke, ki niso testirani na živalih, nad 10 funtov, pa te pocarklja z brezplačno poštnino, ena mojih najljubših. Izbor znamk, izdelkov je tako širok, da se zagotovo za vsakega najde zdrav bonbonček, ki ga vzljubiš takoj. 

Narynda Skincare Toner Grapefruit, Lime and natural AHA. Čudovit, vlažilen tonik, ki mojo kožo naredi tako zelo gladko na otip, brez tistega neprijetnega lepljivega občutka. Njegova embalaža, dozirni sistem pa perfektna. Toplo priporočam.

Greenfrog Botanic Botanical body wash Neroli&Lime,moji Green frogci so se v čisto vseh vonjih zasidrali pri meni doma. Krasni geli za tuširanje in super tekoča mila za roke. Njihova osnova so pralni oreščki, ki kože ne izsušijo in jo prijetno vlažijo.

Pacific Hawaiian Ruby Guava solid perfume. Yum, Yum za tropsko kombinacijo, ki popelje daleč v tople kraje. Odličen vonj, tekstura. Po celem telesu bi se lahko namazala z njim. Sicer obstojnost ni presežek, je pa zagotovo najbolj zdrava dišava, ki jo premorem.

Ooh! Oils of heaven Natural marula Replenishing face oil. To olje, to olje je bonbonček v vseh pogledih. Kožo tako zelo vlaži, jo naredi mehko in njegove lastnosti prekosajo v aktivnosti marsikatero drugo olje. Vsebuje 8x več vitamina C, kot npr. pomaranče in 60% več antioksidantov, kot katerokoli drugo olje. Meni je res vau, priporočam uporabo na dolgi rok.

Antipodes Reincarnation Pure Facial Exfoliator. Kremen, dovolj nežen, vlažilen in kar je najbolj pomembno efektiven piling. Psst, tudi kot maska odlično deluje.

BeGood Plum& Firm Moisturiser nežno zapolni gubice, jih vidno omili, napne. Kožo naredi zelo gladko na otip. Kot samostojna nega vlaženja, je zame premalo, je pa odlična predhodna baza, serum kremi, olju.

Lyonsleaf 100% beauty balm, za dni, ko nosim veliko maskare, make-upa in ga želim na nežen in efektiven način odstraniti. Prijazen do kože, efektiven, vlažilen. Eden mojih najljubših skincare izdelkov.


Pokukaj tudi ti v eno izmed mojih najljubših spletnih trgovinic TUKAJ. kjer sem sama kupila zg. omenjene izdelke. Toplo ti jih priporočam, tako kot tudi njihove top mesečne škatlice.