• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

DRUGAČNA, MAMI OBJAVA


Objava, ki jo posvečam vsem tistim super mamicam, ki me berejo in jih zanima, kaj uporabljam pri svojih malčkih. Za vse tiste mamice, ki svojim otročkom želite ponuditi nekaj naravnih, ekoloških sestavin in jih razvajati z preprostimi, a tako zelo efektivnimi izdelki. 

Pri meni so ključnega pomena sestavine, izdelki, ki ne vsebujejo alkohola, so vlažilni, naravno in ekološko obarvani, imajo svojo zgodbo in so varni za uporabo. 

Zagotovo moja najljubša otroška znamka, je linija Earth friendly baby. Večkrat nagrajena, naravna, cenovno dostopna linija, ki ne vsebuje umetnih barvil, dišav, narejena iz bioloških sestavin, brez parabenov in SLS-jev. Nežna, prijetna, priporočljiva tudi za vse z atopijskim dermatitisom. Lenuhec.si.

Sophie La Girafe, ekološka linija za nego moje, otroške kože, je pravo razvajanje v čudovitem, nežnem pudrastem vonju, sestavinami in prijetnimi teksturami. Nežna, efektivna linija, ki jo uporablja nešteto mamic po celem svetu. Izdelki vsebujejo najmanj 99,9% naravnih sestavin in vam jih toplo priporočam. Njihovo ekološko baby olje je pristalo kar na moji polički. Malizaladi.si

Greenfrog Botanic ekološka linija, kremnih gelov za tuširanje, je naša skupna stalnica vse od pomladnih mesecev. Čudovita, nežna linija, v 3 različnih vonjih, kože ne izsuši in jo brez težav uporabiš na svojih otrocih. Rožca Golež.

Flow Kosmetiika trda mila, preverjeno ne izsušijo kože, sama jih uporabljam tudi za obraz, odlična za čiščenje čopičev, z dodatkom borovnice za britje. Ustvarijo bogato peno. Galu in Lani so všeč, ker se z njimi namilita sama, in jima jih dovolim uporabljati brez slabe vesti. Odlična. Kozmetix.si.

NailMatic Kids, linija, ki je ustvarjena v Franciji, je pravi zabavni trenutek za vse. Linija, ki je sestavinsko varna, zdrava in primerna za malčke, vas bo navdušila tako po učinku, kot prijetni uporabi. Pri razpokanih ustnicah ni nič obveljalo toliko kot lip gloss na roll on kroglico, iz mareličnih jedrc, ki resnično vlaži in mehča kožo. Za zabavno igro, lakiranje nohtkov, pa lak narejen na vodni osnovi, ki se s stiku z vodo nežno izpere, nima nobenega posebnega vonja in je dejansko v prelepih odtenkih. Ko jima dovolim uporabo, teh majhnih beauty dodatkov, je le to čista sreča, zabava in užitek, ko ju gledaš kako zelo se ob tem zabavata. Jaz pa nimam slabe vesti, da sem jima ponudila karkoli škodljivega.  Malizakladi.si.

Vlažilni robčki: Baby Love, Olivella, Trudi.


Si tudi ti mamica? Boš le to postala? Če te zanima kup odličnih nasvetov, objav, lahko preveriš spletno stran najboljših mami blogerk v Sloveniji, Mami Blogerke. Same krasne punce, ki jim izrekam vso podporo in jih tudi sama redno berem.