• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

MYBRIN JE PETRA, USTVARJALKA BRINOVE LEPOTICE IN MEDENEGA RAZPOLOŽENJA







Obožujem Petro, ustvarjalko slovenske, naravne, ročno izdelane negovalne linije, ki ne vsebuje dodanih konzervansov, Mybrin. Prekrasna je, unikatna, drugačna in zanimiva. Posebna, ker je za svojo glavno sestavino uporabila brinove jagode, tiste iz katerih izdelujejo žganje, a če si Petra tudi negovalne izdelke, ki so VRHUNSKI.

Mybrin Medeno razpoloženje, je takoj pristalo med negovalnimi izdelki. Vseeno mi je bilo, ali se bo moja nega porušila, koža dobila mozoljčke, samo zelo, zelo sem si želela preizkusiti čistilno kremo, ki je lahko tudi maska. Vonj je izrazit, vendar ne premočan, lesne note ga obdajajo. Tekstura medenega razpoloženja pa mehka, kremna, kot ga Petra opisuje, kot puding. Je kot kombinacija čistilnega mleka in kreme. Če ga nanesem na vlažen obraz, je odlično čistilno sredstvo, ki zelo lepo odstrani nečistoče, če ga pustim na obrazu 10-20 minut, pa popolna vlažilna maska. Ni pomembno kako jo uporabim, pomembno je kako efektivna je. Njen končni efekt, mehke, navlažene kože je fantastičen. Je popolno nadomestilo za Plantae čistilno kremo, ali pa kar trenutno perfekcijo čistilne kreme Mia Hoyto. Toplo priporočam vsem tipom kože, ker ne povzroča nevšečnosti, prijetna za uporabo, čudovitih sestavin. P.s, če bi njeno doziranje bilo na sistem pumpice (sedaj je v lončku, vsebino iz nje dobim z leseno žličko, vanjo ne posegam s prsti iz higienskega vidika) bi bila čista 10-tka. Priporočam vsem tipom kože.

Brinova lepotica, ki je lepotilni koncentriran balzam, sem sprva želela prihraniti za jesen. Nekako se nisem našla v njenem opisu, kot potreba za mojo kožo. Balzam, ki se priporoča aknam, mastni koži, raznim kožnim težavam, ekcemom, dermatitisu nekako ni ustrezala mojemu tipu kože. Ampak firbec je bil premočan, in sedaj je moja stalnica že dober mesec dni. Je moja večerna nega, saj je precej bogata za tovrstni letni čas. Maslena tekstura, ki se hitro vpija in ne pušča težkega, mastnega videza in je odlična baza za make-up, izredno ustreza moji koži. Niti enega samega mozolja, zamašene pore ni povzročila. PMS sem ob njeni uporabi preživela popolnoma mirno, ne vem kako bi jo opisala, ampak mislim, da res deluje antibakterijsko, protivnetno, antiglivično, antimikrobno. Poleg tega je izredno vlažilna nega, ki zagotovi vse potrebe vlage, koži nudi mehkobo, prijeten občutek. Toplo, toplo priporočam vsem, ki se borite s kožnimi težavami. Komaj čakam njene rezultate na daljši časovni rok.

Klik, klik tukaj, da si zagotoviš popolno mehko razvajanje. Z mojo kodo- SUGARLOVE, prihrani -20%.






















PR izdelek

Komentarji

  1. This is such an interesting topic, thanks for sharing these products :)
    xx

    OdgovoriIzbriši
  2. Great post and photos/product really liked ❤️
    I'd be happy friendship blogs ♥️ Subscribe to your Blogger
    Julia Shkvo

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar