• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

MESEČNI FAVORITI: JUNIJ


Mesec junij zaključujem z nekaj čudovitimi, naravno, ekološko obarvanimi izdelki. Izdelki, ki s svojimi prijaznimi sestavinami na nežen in naraven način skrbijo za mojo kožo, lahko pa tudi za tvojo, če te bodo zamikali.

MyBrin Medeno razpoloženje, je čistilna krema ali pa kar maska za obraz. Po želji in po občutku. Odlična. Fanstastična. Res je, da bi za tovrstno obliko izdelka bilo boljše imeti sistem na pumpico, saj na to v njo ne posegaš s prsti, je zame osebno popolna čistilna krema. Tako v sestavinah, slovenskem poreklu, čistilnem efektu in končnem občutku. Mehkoba in neizsušena koža. Toplo, toplo priporočam. Sicer dražje, a popolno nadomestilo za Plantae čistilno kremo sivka, ki je bila tako zelo popularna. Koda za -20% (SUGARLOVE).

Sieva Mia Hoyto, čistilna krema za obraz, je perfekcija. Ponovim lahko celotne besede kot pri MyBrin Medenem razpoloženju. Odlična. Fantastična. Čistilna krema, ki ima tako prijeten, zelen, naraven vonj. Čudovit je. Odlično odstrani vsa ličila, kožo mehča in je ne izsuši. Obožujem njene sestavine, vonj, doziranje, efekt. Obožujem jo kot celoto. Najdeš jo pri Kozmetix.si. 

Sophie La Girafe Baby olje je tisti kanček razvajanja po depilaciji, tuširanju, tudi za odstranitev maskare. Za mehko kožo, za prijetno razvajanje in celodnevno vlaženje. Čudovit naraven vonj, prekrasna embalaža, odlične sestavine. 

Oliv Radiance maska za obraz, tako prijetna, poživljajoča, odlična za vse tiste dni, ko je koža pusta, utrujena in potrebuje nekaj mehkobe, svežega videza. Kože ne izsuši, in če si ljubiteljica mask, ki jih ni predhodno potrebno mešati z vodo, potem je morebiti Olivova čisto zate.

Lavera osvetljevalec, je zagotovo najbolj zdrav osvetljevalec izmed vseh, ki ga imam. Izredno všeč mi je njegov perlast, svetel odtenek, kremna tekstura, ki se sicer ne maže popolno, pa vendarle zagotovi naraven sijaj. Majhen lonček, zadovoljstvo, za katerega upam, da bo še večje.

Terra Naturi maskara za privihanje in ločevanje trepalnic. Ustvari na mojih trepalnicah točno to kar obljublja. Trepalnice popolnoma nič ne zlepi, jih loči in rahlo privzdvigne. Ne draži oči in še hitro se odstrani. Ena tistih, ki nima težke, mokre formule. Meni je izredno všeč, če iščeš volumen, v enem- dveh nanosih pa žal ne bo zate.

BoHo Green je moja čista ljubezen. Toliko truda, da je lahko na prodajnih poličkah Kozmetix.si, je bilo potrebno. Obožujem rdečilo za lička v odtenku 04 Rose, ki je popolno malo rdečilo za nežna rožnata lička z čudovitim sijajem, ter mineralni puder v kamnu, ki s svojim 02 nevtralnim odtenkom poskrbi za svilnat, nežen in lahkoten občutek na obrazu. Popolnoma nič je ne izsuši in je izredno lepo nosljiv. Apliciranje obeh pa čisti užitek. 

Burt´s Bees rdečilo za ustnice Iced Iris, pa zagotovo najbolj vlažilna, mehka formula rdečila v nežnem rožnatem odtenku. Krasne teksture, enostavnega nanosa, na ustnicah ni težka in lepljiva. Ni dolgo obstojna, niti ni mat, vendar pa vlaži in je izredno prijetna za nošenje.


Mesečni zmagovalec: MyBrin Medeno razpoloženje, ki ga lahko kupiš tukaj.