• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

CAUDALIE VINEACTIVE


Caudalie VineActive je linija, ki ji izrekam vse pohvale.

Nisem preizkusila celotne linije, sem pa v zadnjih dveh mesecih testirala antioksidativno kremo 3 v 1 proti gubam. Prva asociacija in občutek, ki ga lahko delim s tabo je fantastičen vonj, grozdno- svež, naraven, ter smooth občutek tekom celotnega dneva. Vsebuje Anti- cell- burn komplex s polisaharidi, deluje kot antipolutant, delci sladkorja, delujejo kot ščit, ki blokirajo delce onesnaževanja, hialuronsko kislino, ki poskrbi za glajenje povrhnjice, skrbi za nežen naraven sijaj na koži.

Moje najljubše lastnosti 

Zagotovo vlažilna, lahka, hitro vpojna in nemastna tekstura, ki se razvije v tisti prečudovit smooth efekt, ki ga pogrešam pri marsikateri negovalni liniji. Nega, ki bi bila všeč različnim tipom kože, saj na povrhnjici ni mastna in težka. Njen največji plus je popolnoma nekomodegena formula. Na moji koži ustvari nežen sijoč videz. Po 2 mesecih uporabe težko opišem spremembe na koži, všeč mi je predvsem, ker je odlična pomladna nega, najraje jo nosim tekom dneva, zvečer pa še vedno koži ponudim malce bogatejšo nego. 


Priporočam

Utrujeni, pusti koži, ki je na otip neenakomerna, ter potrebuje efekt nežnega sijočega videza, ter vsem ljubiteljem make-upa, saj je odlična predhodna baza za nanos tekoče podlage (ne zakrije por, vendar pa omogoča lep nanos tekoče podlage in njen prenos v kožo).


Pogrešam

Lastnost, ki jo resnično pogrešam je zaščitni faktor, pa le tega ne pogrešam samo pri tej liniji, tudi pri mnogih drugih, tudi pri Mii Hoyto, ter mnogih drugih vlažilnih negah, ki sem jih preizkusila. 100% potrditev, da Caudalie NE testira na živalih. Žal me podatek Peta.org/ organizacije tukaj, vedno znova razočara. Vendar močno verjamem, da se njihova politika spremeni tudi v tej smeri. 


Sporoči mi, če te je zamikala, bi jo preizkusila?


Komentarji

  1. Monika SPF imej vedno posebej. Nega naj bo nega, se tudi vpije v kožo, SPF pa mora ostati na koži za zaščito. Tisti faktorji 15 in 20, itak niso dovolj. Rabiš 50, pa še tega je potrebno nanovo nanest, čez dan.
    Glede testiranja pa, Caudalie žal prodaja na Kitajsko in je zato, na črni listi. Tam plačujejo podjetja, da opravljajo testiranja. Kitajska ima zakonodajo, da je testiranje na živalih za vse kozmetične produkte, ki se prodajajo na Kit obvezno. Žalostno :( in zaradi tega podjetje avtomatsko pade na črno listo.
    Drugače pa prekrasna fotka in ocena. Mene zelo mika njihova krema za predel oči :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Avtor je odstranil ta komentar.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar