• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

EKOLOŠKA MILA FLOW& NORDICS EKOLOŠKE ZOBNE ŠČETKE IN NAJLJUBŠI SOLNI PILING



Ljubezen do naravno/ekološkega je privedla do mere, ko v uporabo vse več prihajajo tudi trda mila, reciklirne zobne ščetke, ki so verjeli ali ne, tako efektivne, da NE verjamem niti sama. 


Flow Kosmetiikka ekološka trda mila so resnično prijetna za uporabo, izredno nežna, kože ne izsušijo, čeprav dodatek vlažilne nege kljub vsemu pri meni mora biti. Linija mil je široka, za različne namene, potrebe in tipe kože. S svojimi naravnimi vonji, sestavinami so pri nas doma nepogrešljive. Najraje jih uporabljam za tuširanje. Ko mi je zmanjkalo čistilnega gela za obraz, so bila izredno efektivno začasno nadomestilo. Priporočam, če si ljubiteljica klasičnih trdih mil. 

Presenečenje leta pa zagotovo Nordics 100% ekološke, bambusove zobne ščetke, brez BPA. Nič na tem svetu me ne bi odvrnilo od uporabe Curaprox zobne ščetke, vendar pa sem si menjavo ščetke zadala kot izziv. Seveda so drugačne, tako v ročaju, ščetinah, ki mi nekako niso delovale pretirano efektivne, lesen ročaj pa mi je od začetka kar polzel iz rok. Tudi tisti občutek lesa mi na začetku ni bil všeč. No čisto odkrito, mi nič ni bilo všeč. Vendar sem vztrajala, družinsko pakiranje sem dobila kot darilo in škoda bi ga bilo kar zavreči. Po 14 dneh pridnega uvajanja sem jo preprosto vzljubila. Preprosto za to, ker je tako zelo efektivna, da vam težko opišem kako zelo, čutim kako lepo očisti površino zoba, čutim, kako preide med zobne prostore. Sliši se pocukrano, ampak deluje in hvala mati narava za tako čudovite izdelke. Z nekaj prepričevanja sem uspešno uvedla zobne ščetke pri celotni družinici (p.s ne slišim pritoževanja :)). Cena družinskega seta okoli 16 eur. 

Za konec pa še popolen, vlažilni, dišeč solni Flow K. vanilija-pomaranča piling, ki tako prijetno diši, da bi ga neprestano vonjala. Koža je po njegovi uporabi mehka, nemastna in sama po njem ne potrebujem nobenih dodatkov več. Eden mojih najljubših pilingov, vedno znova in znova. 



Omenjene izdelke najdeš pri Kozmetix.si




Zanimivosti: V ZDA v okolju letno pristane od 850-1 milijona zobnih ščetk. Nordics zobne ščetke so narejene iz MOSO bambusa, ki ni drevo, temveč trava, ki ima vse lastnosti lesa, le tega ogrožene vrste pand ne uživajo. Njihove ščetine pa iz bio razgradljive sintetike, tiste iz katerih so narejene tudi bio razgradljive vrečke. 
















Komentarji

  1. Oo zakon! Si kar naročim ščetke, že dolgo iśčem nekaj bolj naravi prijaznega. Mogoče veš iz česa so narejene ščetine? In pa ali je mehka ščetka? Ker jaz imam že vsaj 15 let samo Curaprox, zaradi drugih krvavim v dlesni :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Komentarji so se objavili. Aleluja:). Ah, jaz sem tudi veliko časa imela Curaprox in sem kar malo težko menjala, sedaj sem se čisto privadila, no rabila sem nek svoj čas, sedaj je pa čisto super. Moje ščetine so neke srednje trdote, niso pretrde, niti ne premehke, meni ravno dovolj.Nimam pa nekih občutljivih dlesni. Na voljo je tudi ščetka, ki ima del ščetin z aktivnim ogljem, ki je sedaj tako popularen. Sicer nisem zasledila točnega podatka iz česa ščetine so, ampak glede na to, da jo lahko daš v bio odpadke, morajo biti razgradljiva. Se bom pozanimala in ti javim.

      Izbriši

Objavite komentar