• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

MULONDON ORGANIC WHITE CHOCOLATE TRUFFLE MOISTURISER










Čista ljubezen, v steklenem kozarcu, ki premore le najboljše.
 Pure Love, in a glass jar, which boasts only the best.

Ne znam opisati sreče in zadovoljstva, ki me prevzame vedno znova in znova, ko na svoj obraz nanesem eno izmed boljših maslenih, mousse krem, ki sem jih kadarkoli preizkusila. MuLondon White chocolate Truffle vlažilna nega, ki ni namenjena samo negi obraza, temveč negi vseh suhih predelov (roke, komolci..), je resnično ena boljših, ki sem jih preizkusila. Bogata, ročno izdelana formula, brez vode, je pika na i ob dnevih, ko koži primanjkuje vlage, ob dnevih, ko je koža pusta, utrujena. Bogato vlaži, zadržuje vlago in deluje tekom celotnega dneva. Vonj je fantastičen, čokoladno-vanilijast, omamen, božanski, brez umetnih dodatkov. Vedno znova me fascinira, kako lahko nekdo ujame s samo 7 sestavinami tako, bogat, polen, čudovit vonj. Bogato koncentrirana formula, z 99% sestavin ekološkega izvora, ki ne vsebuje perzervativov in ni testirana na živalih. Vsebuje ekološko karitejevo, kokosovo maslo in jojobino olje, rožmarin, ekstrakte kakava in vanilije, ki kožo razvajajo, vlažijo in jo obnavljajo. Veganski izdelek, certificiran s strani Soil Association, ki ga vzljubiš, brez zadržkov.

Osebno mnenje

Potrebovala dobrih 14 dni, da jo je moja koža na obrazu sprejela (sum na nekaj mozoljev), predvsem zato, ker sem jo na kožo nanašala preveč, moja koža pa ni potrebovala tako bogate nege, za katero menim, da je za poletje kot osnovna nega prebogata. Sedaj jo vzamem čisto malo, raztopim med prsti in jo v masiram v kožo (lica). Le ta na otip ni mastna, ampak mehka, prijetna in nežna, pomirjena. Koža jo takoj posrka vase in ne potrebuje nobenih dodatkov več. Najraje jo uporabljam ob dneh, ko mi koža pokaže znake utrujenosti in kot kremo za predel okoli oči, ter na vseh suhih predelih, tudi ustnicah. Kakšne rezultate si želim, da mi bo prinesla na dolgi rok? Predvsem to, da bo mojo kožo vzdrževala v takšnem hidratantnem stanju kot je sedaj.

Boris, hvala, ker si v meni videl priložnost, hvala, ker mi tvoje besede, tvoja srčnost odpirata vse možnosti in poti, da si lahko vsak dan znova ponovim: organic beauty rocks :). Hvala, ker ustvarjaš z tako veliko vnemo, zagonom, ki ga premore le malo ljudi. Thank you dear Boris, big hug.

Izdelki MuLondon so na voljo tudi v Sloveniji v spletni trgovini Ecco Verde ,lahko pa jih kupiš tudi preko uradne spletne trgovine MuLondon. Veseli bodo tvojega obiska na njihovi FB strani in IG @mulondon profilu.


P.s na mojem IG, FB profilu @sugarlove.blog ti najbolj dišečo kremico daleč naokoli, z MuLondon tudi podarimo.














Komentarji

  1. Jaz pričakujem eno njegovo kremico, dišijo kar iz ekrana! :D

    Komaj čakam, da sprobam teksturo! <3

    OdgovoriIzbriši
  2. To kremo sem občudovala že nekaj let nazaj pri Jasni. Najbolj me je itak navdušil opis vonja in tudi same sestavine se berejo odlično. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Thanks so much for your kind words and such a wonderful review, Monika! What stunning images, too. I'm delighted that you're enjoying your MuLondon moisturiser. Lep pozdrav! ❤️

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar