• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

MESEČNI FAVORITI: MAREC




Tukaj je, moja lepa pomlad, daljši dnevi, pomladne cvetlice in topli sončni žarki.


Ljubezen do tulipanov, je bila samo še vprašanje časa, kdaj bo izlita na papirju. Sarin prvenec Sreča je naročje, polno tulipanov, je moje pomladno branje. Zgodba o upanju, ljubezni in iskanju le te. Čudovito darilo sebi, tistim, ki jih imate radi. Klik, klik Samsara.si.

Toliko čudovitih negovalnih izdelkov krasi mojo poličko, uporabljati jih je čisti užitek. Antipodes nežna, piling krema, ki kožo poživi, navlaži, odstrani suhe luske, ustvari mehkoben občutek na koži in je eden tistih izdelkov, zaradi katerega želiš preizkusiti celotno linijo. 

Pacifica Hawaiian Ruby Guava parfumsko mazilo, v kremni obliki, pa tako velik sladek, tropski bonbonček, ki te ponese v tople kraje. Krasna kremna formula, ki je popolno mazljiva, je ena tistih, zaradi katere želim imeti še vse preostale. Obstojnost ni vrhunska, so pa sestavine.


Leons Leaf Beauty Balm moj najljubši pripomoček za odstranjevanje makeu-pa, nežen (formula je resnično krasno mazljiva, nežna) izredno vlažilen, mehkoben končni rezultat, je tisto kar sem iskala in dobila. Res, je da terja nekaj več časa, da se pokaže v lepem efektu (najbolj je učinkovit z vlažilno krpico), je toliko bolj vredno zaradi končnega efekta. Ne vem, zakaj tovrstnega načina odstranjevanja make-upa nisem osvojila že prej.

Anny, lak za nohte z matt efektom, moj najljubši pastelno rožnat lak te pomladi. Prekrivnost, obstojnost, odtenek mi popolnoma ustrezajo. 

Mia Hoyto Lempea Uni, moje najljubše, vrhunsko multivitaminsko obnovitveno olje, ki kožo obnavlja, vrača vlago, prožnost. Formula je vrhunska, hitro vpojna, nemastna. Vonj pa božanski. Kozmetix.si

Collistar Silk Effect Maxi blusher 21 Rosa Dorata kombinacija rožnato- koralne, za različne tipe polti, z naravnim sijočim efektom, odličnim nanosom, obstojnostjo, moj najljubši v preteklem mesecu. 

BeYu Beauty Queen maskara, starejša je, boljša še. Na začetku me ni tako navdušila, kot sedaj po 4 mesecih uporabe, odličen volumen, podaljšane trepalnice. 

Lux Factor serum za rast trepalnic deluuujjjjjeeeee. Ne znam opisati zadovoljstva ob tem, ko sem dejansko videla in opazila na lastne oči njegovo delovanje. Po mesecu dni uporabe, lahko potrdim predvsem podaljšane trepalnice. Ko nanesem eno samo plast maskare imam občutek, kot da bi imela umetne trepalnice. Ogromne so. 

Collectione Long Lasting Concealer (fair), vrhunski izdelek za nizko ceno. Obstojnost, odtenek, nanos, neizsušen predel pod očmi, ostane na svojem mestu, vse to mu daje odlike čiste petice. Svojega sem kupila na Boots-u.



Komentarji

  1. Super favoriti! To knjigo bi tudi jaz prebrala. :) :*

    OdgovoriIzbriši
  2. Super izbor :) Kje se pa da naročit/ dobit Pacifica Hawaiian Ruby Guava parfumsko mazilo?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mia, Pacifica izdelke(med njimi je tudi odličen makeup) lahko kupiš tudi pri nas v spletni trgovini Orca, ali pa greš v Lj, kar v njihovo trgovino, imaš jo tudi na Eco Verde.si. Jaz sem ta vonj kupila na angleški spletni strani LoveLula. Kjer imajo samo naravno in organic nego, makeup...Nisem pa prepričana, če je ta vonj npr. dostopen pri nas. Nisem toliko raziskovala, jih je na voljo več. Ta diši tako poletno, ni nek presežek v obstojnosti, ampak je pa zdrav parfumček in to vse odtehta:):)

      Izbriši

Objavite komentar