• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

KAUNIS& UNELMA IN LEMPEA UNI SO MIA HOYTO RAZVAJANJE IZ HELSINKOV


Kaunis& Unelma&  Lempea Uni, so popolno pomladno razvajanje nege obraza.

Zagotovo si jih že zasledila na mojem blogu, instagram profilu, nisem pa s tabo po več kot 3 mesecih redne uporabe delila svojega mnenja o končnih rezultatih.

Kaunis je po eni strani izredno preprost čistilni gel, spet po drugi, pa tako drugačen. Na začetku me ni prevzel takoj, ker sva potrebovala čas, da sva se ujela. Ne ustvari pretirane pene, po formuli je nekakšen gelno-sluzast, vendar ne lepljiv in težak gel. Kaj je njegova posebnost: izredno gladka koža po efektu, neizsušena in ODSTRANI ves moj make- up, tudi očesnega (ne draži oči). Kljub gladkemu in mehkemu efektu na koži, za mojo suho povrhnjico potrebujem nadaljnje dodatke nege. 

Lempea Uni je najboljše olje, ki sem ga preizkusila. O njem sem že pisala in hvalospevov več ne potrebuje. Zanj si želim, da bi ga redno testirala koža, ki ima izrazite gube, pomanjkanje vlage, pust efekt. Meni osebno je preventiva. Kožo fantastično navlaži, jo naredi mehko, napeto, nemastno na otip, poskrbi za prijetno mehkobo. Izredno lepo se vpije v kožo, ima fantastičen, naraven vonj, za katerega ni bojazni, da potrebuješ čas, da se ga privadiš. V boju z (pigmenti madeži) zaenkrat ni opaznih sprememb. Se pa dobro bori z madeži od stiskanja mozoljev, ter popravlja kožo po raznih spremembah, ki se na koži prikažejo. Kaj odtehta njegovo ceno: sestavine, filozofija, zgodba, Ecocert certifikat, ni testiran na živalih, vonj, tekstura in končni efekt. Torej, kar VSE!

Unelma je dnevno- nočna krema, ki bi jo toplo priporočila vseh tistim, ki se borite z pusto, kožo, nagnjeno k gubicam in vsem tistim, ki si želite naravnega, nežnega lifting efekta. Vlažilna formula, nemastna tekstura, hitra vpojnost in vlaženje tekom celotnega dneva. Všeč mi je kot podlaga ličilom, kljub temu, da nima preveč sijočega efekta (nagiba se k matirajočemu efektu). Težko opredelim, kaj je krema sama v osnovi dobrega naredila na moji koži, saj jo kombiniram z Lempea Uni oljem, je pa zagotovo odličen dodatek hidratacije, ki jo potrebuje vsaka koža. Če je tvoja povrhnjica zelo suha, bi ti jo priporočila bodisi z Lempea Uni oljem, ali pa Lumous bogatim vlažilnim serumom, saj ti bo samostojna mogoče premalo.

Skupno vsi trije izdelki poskrbijo za lepo, čisto, sijočo, napeto in navlaženo kožo, tekom celotnega dneva. 

Uradni zastopnik v Sloveniji za Mia Hoyto izdelke je Kozmetix.si, kjer lahko preveriš vse preostale Miine izdelke. Klik, klik.