• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

VEČKRAT NAGRAJENA NEGOVALNA LINIJA: EARTH FRIENDLY BABY






Drage moje mamice, želim vam najsrečnejši materinski dan.

Kakšna sem kot mama? Nenaspana :), nisem pa nemogoča, zakomplicirana in dolgočasna. Trudim se po svojih najboljših močeh, preprosto za to, ker se zavedam kako minljive so stvari, ljudje mi sami in želim svojima otrokoma brez, da ju razvadim ponuditi vse tiste lepote, ki ju čakajo tam zunaj. Trudim se biti srčna, odprta in skromna. Se pa ne trudim biti popolna mama, ker nisem in nikoli ne bom, niti si ne želim biti. Predvsem želim biti srečna, če sem jaz srečna vem, da bosta to srečo občutila tudi moja otroka. Zame je materinski dan najlepši praznik.


Earth Friendly baby večkrat nagrajena negovalna linija je linija, ki ju poleg Olivelle in Flow K. brez vsakega pomisleka pri negi svojih otrok uporabljam z največjim veseljem. Preprosto za to, ker je pač dobra, z odličnimi sestavinami, nežna in učinkovita, primerna za vse z občutljivo kožo, tudi atopijskim dermatitisom. Hranljiva, z prijetnim naravnim vonjem po sivki, odlično vlaži kožo in pomirja. Linija ne vsebuje umetnih dišav in barvil, parabenov, lauryl/laureth sulfatov. Izdelki niso testirani na živalih in so primerni za vegane, za izjemo kremne verzije, ki vsebuje čebelji vosek. Embalaže, ki s preprostim načinom doziranja omogočajo, da jih odpirate z eno roko in v drugi držite svojega malčka so odlične. In še en velik plus, cenovno dostopna.

Masažno olje odlično navlaži in nahrani kožo, ravno tako mleko za telo, ki je pri moji hčerki bistveno popravil suho kožo na nogah. Občutek vlaženja se definitivno občuti tekom celotnega dneva. Gel za tuširanje, je preprost, sproščujoč, ki lepo očisti kožo, vlažilni robčki pa najljubši, saj lahko z njim brez slabe vesti očistiš ne samo ritke, ampak tudi preostale dele telesa. 

Kako zelo ti jo priporočam: Extremno zelo, sploh, če se boriš s suho kožo, izpuščaji, dermatitisom. Na dolgi rok se rezultat opazi, če si dovolj vztrajen z redno vlažilno nego (2x na dan). Saj veste, za naše otročke samo najboljše :). 


Klik, klik na spletno trgovino Lenuhec.si in si zagotovi svoje, vaše carkljanje za materinski dan ;)



















Komentarji

Objavite komentar