• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

MESEČNI FAVORITI: FEBRUAR


Veselim se pomladi, svežih šopkov pomladnih cvetlic, toplejših sončnih žarkov, krasnih novosti na mojem blogu in fantovega rojstnega dne.


NEGA OBRAZA

Kombinacija Plantae čistilne kreme sivka (Izberi zeleno), z Mia Hoyto Unelmo intenzivno vlažilno organsko kremo za obraz, ki me je navdušila v vseh pogledih, odlična vlažilna nega tekom celotnega dneva, z kančkom Lempea Uni obnovitvenega multivitaminskega oljnega seruma, ki je najboljše olje, ki sem ga preizkusila, je nekaj najboljšega kar sem uporabila na svoji koži. Mario Badecsu raztopina za sušenje mozoljev, na moji koži definitivno deluje in je preprečila iztis vseh tistih, ki bi končali pod mojimi prsti. 

TEKOČA PODLAGA& CONCEALER

Rimmel Match Perfection je že 3 mesec zapored moj favorit. Ne naveličam se njegovega vlažilnega občutka na koži, zaščitnega faktorja, odtenka in dejstva kako lepo in naravno izpade na koži. Na začetku je imela svoje minuse, predvsem v samem nanosu, prekrivnost je lahkotna, vendar je meni osebno na dnevni bazi več kot dovolj. Ob dnevih lepe kože je na meni čudovit. Collection Lasting Perfection concealer pa eden najboljših nakupov v preteklem letu, odličen odtenek, prekrivnost, nanos in predvsem obstojnost. Na svojem mestu ostane brez, da se mi premakne za cm :). Odličen.

SENČENJE& OSVETLEVANJE OBRAZA

L´Oreal Infallible Sculpt mi je šele v zadnjem mesecu postal dejansko všeč. Definicije obraza dejansko ne potrebujem, vendar mi čisto malo izdelka poudari poteze in ji doda nekaj bolj zdravega zasenčenega videza. Tarte Tarteist Pro Glow To Go je moj najljubši nov make up kos v moji zbirki, lepo pigmentiran, osvetljevalca sta čudovita, mat bronzer (topel podton), pa me v tej svetli polti naredi bolj zdravo. Obožujem jo. 

VEKE& RDEČILO

Zoevina paleta senčil Blanc Fusion je vse kar paleta mora biti: pigmentacija, odličen nanos, zabrisovanje, dizajn, priročnost in odličen nabor odtenkov. Pogrešam ogledalo. BeYu Eye brow svinčnik za oči 04 je odličen odtenek hladno- sive barve (ni črna-niti rjava), je dobro pigmentirana in precej natančna formula v nanosu. Krtačka, ki je na drugi strani mi je neuporabna. Kevyn Aucoin kremno rdečilo pa moje najljubše v vseh pogledih. 




Moj mesečni zmagovalec Mia Hoyto Lempea Uni. Imaš tudi ti svojega mesečnega favorita?

















Komentarji

  1. Ta korektor moram obvezno preizkusit! ;) Kevyn Aucoin pa joooj... tako želim si preizkusit oz. kupit eno fajno kremno rdečilo za lička, pa je Kevyn zaradi cene še vedno samo na wl. :) Ampak verjamem, da je vreden svoje cene. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je Kevin moj srček, ceno ima pa res za svojo mini količino navito. Korektor je pa top, vsaj meni, rabim za poletje eno št. temnejšo:)*

      Izbriši
  2. Same čudovite stvari! Prav zaradi tega bloga sem si naročila prvo Zoeva paletko! Komaj čakam,da jo preizkusim! ❤ Želim ti še veliko uspehov! 🤗

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga moja Anonimka, velik hvala za zaupanje, se veselim mogoče tvojega mnenja o Zoevi, meni so senčke res top in bi imela še kar kakšno paletko več. Hvala za vzpodbudo in hvala, ker se vračaš nazaj k meni. Pošiljam poljubčke in velik koš tulipanov:)**

      Izbriši
  3. Hvala Sara za lepe pohvale. Juhuu, Zoevice so zakon, res, odlične senčke, sem vesela, da ti ustrezajo. Meni so ene ljubših.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar