• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

PREDSTAVLJAM TI NOVO SPLETNO TRGOVINO LENUHEC.SI



 Lenuhec.si, je namenjen vsem mamicam in očijem, ki svojim malčkom želite ponuditi le najboljše.



Ponuja znamke: Pipi Made With Love, Guess How Much I Love You, Silvercloud, Earth Friendly Baby, Mothercare, Love Boo, Jonzac, Natessance baby, Vital Baby.

Lenuhec.si, je trgovinica, ki ponuja preverjene izdelke po večletni uporabi. Skrbi za vse, ki iščete za nego kože svojih novorojenčkov in malce večjih otročkov, naravno in organsko. Za vse, ki skrbno izbirate oblačila in želite tudi 100% organski bombaž (znamka Pippi se ponaša kar s 4 certifikati: OEKO- TEX CERTIFIED, GOTS CERTIFIED, ORGANIC COTTON, BIONIC FINISH ECO). Pestra ponudba, za prihod vašega novega družinskega člana, morebiti darilo, bo zagotovo oljašana, saj je izbarana na enem samem mestu in je v svojem minimalističnem, a modernem dizajnu zagotovo ena tistih, ki je ne smete prezreti. In še za nedonošenčke je poskrbljeno, saj se številke oblačil pričnejo pri konfekcijski št. 44.

Moja malčka trenutno uporabljata linijo EARTH FRIENDLY BABY, večkrat nagrajeno angleško negovalno linijo za otroke, ki ne vsebuje umetnih dišav, parabenov, SLS-ov, barvil, je na osnovi naravnih izvlečkov, pridobljenih tudi iz ekološkega kmetovanja. Nežna in blaga nega, ki je prijetna za uporabo in bi jo imela rada tudi občutljiva koža, nagnjena k srbečici, atopijskemu dermatitisu.


S svojim Sugarlove blogom spletno trgovinico podpiramo v obliki ambasadorstva, ki je  ustvarjeno z veliko mero ljubezni. 

Osredotočeno je predvsem na negovalno linijo. Obljubim, da je EARTH FRIENDLY BABY ODLIČNA NEGOVALNA LINIJA. Za to pa boste stekleničke, oblekice in preostale pripomočke,  lahko nali tudi na kakšnem drugem slovenskem mami blogu.

Lenuhec spletno trgovino najdeš tukaj, pokukaš na njihovo FB stran, kjer trenutno poteka otvoritvena nagradna igra. Lahko pa jih slediš tudi na njihovem IG profilu @lenuhec.si


Želimo ti prijetno brskanje med čudovitimi izdelki.






















Komentarji

Objavite komentar