• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

POMLADNE MAKE- UP NOVOSTI 2017 #1



Si že pobrskala med drogerijskimi poličkami in stestirala vse pomladne novosti, ki nam jih znamke ponujajo?


L´Oreal me je navdušil nad svojo novo kolekcijo, ki v sebi skriva odlične palete rdečil, ki jih moraš preveriti, če si ljubiteljica nadgradljivih pigmentov, sijočega efekta na licih brez izrazitih bleščic in prijetne teksture za nanos in zabrisovanje. Lip Paint Matte pa rdečila, ki jih boš zaradi izredno prijetne smooth teksture, vlažilnega efekta in mat efekta, ki se ne posuši v popoln mat vzljubila zaradi priročnosti, dobre pigmentacije in bi znale biti všeč vsem, ki niste ljubiteljice mat tekočih šmink, ki rade izsušijo ustnice. 

Rimmel te na poličkah pričakuje z novo svežo Fresher skin tekočo podlago, ki bo poskrbela za svež videz, ki bo na tvoji koži dodal nekaj nemastnega leska, ter te razveselil z paleto Kate, ki je kombinacija rdečila, osvetljevalca in bronzerja. Čudovita osnova na dnevni bazi. Kako izdelka izgledata na moji koži, preveri tukaj.

Ciate London laki sicer niso nič posebnega, ne v formuli, ne v končen lesku, efektu, pa vendarle na mojih nohtih dobro obstojni. Pogrešam več sijočega, gelish efekta. Odtenek Chinchilla iz mesečne My Beauty Box škatlice, me je v svoji nežno, umazani modri navdušil. Preveri ga na mojem IG profilu @sugarlove.blog.

Avon True Nourishing Supreme lipstick vlažilna rdečila, v krasnem barvnem naboru, za prijetno vlaženje in udobno formulo, ki je krasna za vse, ki ne marate mat efekta. P.s Avon nas razveseljuje z novo make up linijo Mark, sveža, mladostna in igriva znamka. 

Catrice Lip Dresser Shine Stylo rdečilo na zanimiv klik sistem, ki nežno vlaži ustnice, jih poudari z srednjo prekritostjo in zagotovi nežen sijaj.

Olivella oljni balzam za ustnice kamilica, za pomladno vlaženje ustnic, ki je prijetno na otip, brez težkega mastenga filtra. Prijetna roll on kroglica, ki je higienska in priročna za v torbico (kozmetix.si).

Flow Kosmetiikka mineralni puder v prahu za nežno, lahkotno nadomestilo tekočim podlagam. Krasne sestavine, ki ne mašijo por, pustijo koži, da diha in odtenek boste našle tudi vse svetlopolte (kozmetix.si).

Tarte Tarteist Pro Arstis paleta za definicijo in osvetljevanje je popolna paletka, ki je moja nova obsesija. Mat bronzer za toplino na obrazu, osvetljevalca za predele, ki jih želim osvetliti. Žal je pri nas ne boš mogla kupiti, samo preko uradne spletne strani Tarte.com. Popolna, dišeča, zdrava. 


Katero novost pa boš ti testirala to pomlad? V prihodnje ti predstavim tudi Collistarjeve novosti, Nuxe dopolnjeno linijo Reve de Miel, Artistry pomladne novosti, Lux Factor serum za rast trepalnic in mnoge druge. 





















Komentarji

  1. Ful me matra ta Rimmel Fresher skin tekoča podlaga, samo ne vem... ker recimo nad Match Perfection nisem ravno navdušena, mi je ok, ni mi pa glih wau, da bi nakup ponovila :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaz bi si prej vzela testrček, v Dm-u jih imajo pri blagajni, jaz se še s tem v lončku lovim, medtem, ko mi je na mojo normalno kožo Match Perfection super, tako lepo, naravno pride na moji koži. Zadnje 3 mesece je edini, ki ga uporabljam na dnevni bazi. Že samo to, da ima zaščitni faktor mi je super :)

      Izbriši
  2. Te paletke rdečil od l'oreal so res lepe, sem jih sprobala v trgovini in so zelo lepi odtenki! :) Tekoča podlaga od Rimmela izgleda zelo lepo na tebi ampak jaz se držim bolj mat pudrov zaradi moje mastne kože.. Odtenek lakca je pa tudi men ZELO všeč! :)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar