• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

FEBRUARSKIH NAJLJUBŠIH 6# NA SUGARLOVE.BLOG INSTAGRAM PROFILU


Imaš mogoče svoje najljubše # na svojem instagram profilu,  ki te še posebej predstavljajo?

#tulipslove: preprosto si ne morem pomagati, ampak manija tulipanov me je dokončno obsedla. Tako zelo, da bi dejansko svoj blog preimenovala kar v Tulips Love mogoče, nekoč v prihodnje) :). Ni enega samega dneva v zadnjih 2 mesecih, da jih ne bi bilo v vazi. So moje najljubše cvetlice in pri nas doma to sedaj vedo že vsi. Svojo ljubezen do njih strastno prikazujem tako na svojem IG profilu, tudi v blog objavah. Vem, mogoče je že čas, da se prestavim na trobentice :).

#kozmetixambasadorka: ponosna, da sem lahko del tako krasnega tima, ljudi, ki močno verjamejo, da jim bo s svojim trudom uspelo, znamke Mia Hoyto, Flow Kosmettikka, Olivella in druge, ki jih ponujajo, narediti prepoznavne tudi na našem trgu. Sama pa jih predstavljam ponosno, z veliko vneme, truda in predvsem z ljubeznijo. 

#janamojainspiracija: Small Bits Of Loveliness je Jana, ustvarjalka prečudovitega green beauty bloga, ki te bo navdušila s svojo celoto. Ni samo ena izmed tistih blogerk, ki občasno uporablja organske izdelke, ampak je blogerka, ki s tem živi in ustvarja. Čudovita je in moja največja inspiracija k temu, da vztrajam s svojimi majhnimi koraki k cilju, ki sem si ga zadala. Nega las, kože in telesa bo tudi v letu 2017 usmerjena k naravnemu, še ljubše k organskemu izvoru. 

#miahoytocosmetics: mogoče tudi za to, ker je moj instagram poln njenih čudovitih izdelkov. In najbolj srečna sem, ko se na njih odzove kar Mia sama in mi s svojimi lepimi besedami polepša svoj dan. 

#cozyhome: naš majhen domek, udoben, preprost, opremljen z minimalnim odporom stresa, brez navlake, z preprostimi kosi. Pogrešam samo bolj prostorno kuhinjo, večjo kopalnico in še en dodaten prostor, ki bi bil dejansko samo moj. Vse ostalo pa mi je kljub temu, da ne živim v mestu in se ljudje, ki pridejo prvič k meni primejo za glavo (nekaj višinskega vzpona je potrebno dati čez) popolnoma všeč. Konec koncev so poletna jutra tukaj tako mirna in tiha, slišite lahko samo zvok narave in srkanje svoje kave, ter tisti pristen sveži zrak, pa vsake toliko kakšen traktor in motorno žago :). Takšno pač je življenje na vasi :).

#weekend: nič ni lepšega od petkov, ko po končani službi pridem domov in si rečem vikend je. Poznam tisti občutek, ko sem delala v intenzivni enoti, petki niso imeli nobenega pomena, kaj šele vikendi, ker jih je bilo tako zelo malo. Sedaj se veselim vsakega posebej in ga resnično poskušam izkoristiti maximalno. 



Kateri pa je tvoj najljubši # na tvojem IG profilu. V komentarju mi zapiši ime pod katerim te najdem, da ti bom lahko lažje sledila. 


IG: @sugarlove.blog





















Komentarji

  1. #cozyhome je tut eden mojih naljubših. Tvoj instagram je čudovit in prava inspiracija. :) Sploh pa imaš čudovit dom po slikah, kaj šele v živo. :) Doma se moraš res počutiti najboljše. #weekend pa itak vsi nestrpno pričakujemo. :P
    Bodi v cvetju. Xoxo :**

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar