• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

NAJLJUBŠIH NEGOVALNIH 9 V LETU 2016!


9 negovalnih izdelkov, ki so me v letu 2016 navdušili in bi jih kupila ponovno!


L´OCCITANE KARITEJEVO ČISTILNO OLJE: vedno znova moram odmisliti njegovo zasoljeno ceno (okoli 21 eur), pa vendarle se je na moji koži obnesel odlično. Odstranil je ves make up (tudi maskaro) in je ni izsušil. Pogrešam ga v negovalni rutini, ker se sedaj preveliko-krat mučim z vsemi micelnimi vodicami, da popolnoma očistijo makeup (maskara). Bistveno cenejša alternativa je bilo Baleino čistilno olje (okoli 3 eur), ki mi je bilo izredno všeč.

PLANTAE ČISTILNA KREMA: nisva se ujeli na samem začetku, ker obljublja, da dobro odstrani ves makeup, ki ga, če postopek ponoviš 2x, 3x, (vsaj kar se tiče maskare). Mene je navdušila zaradi tistega bogatega, nemastnega zaščitnega filma na koži, ki me je tako zelo zasvojil, mehkoben občutek bi pa kar prodajala :). Suha, dehidrirana koža bi ga bila izredno vesela. 

NUXE BIO BEAUTE 24 URNO OSVEŽUJOČ DEZODORANT: z eno besedo fantastičen. Vonj sem pričakovala bistveno bolj svež in citrusen, pa je precej sladkoben. Ampak nič za to, neprijetne vonjave dejansko preprečuje in izredno nežen je. Brez alkohola in aluminijevih soli. 

CAUDALIE MATIRNI FLUID: najboljša poletna nega, zadnjih 5 let. Absolutno fantastična formula (nemastna, hitro vpojna, na meni nežno matirajoča in dovolj vlažilna ), če do letošnjega poletja ne najdem boljše, morebiti cenejše verzije jo ponovno kupim. 

MIA HOYTO VALO KREMA ZA PREDEL OKOLI OČI: dejansko sem bila ekstra žalostna ob zadnjem izstisku. Ena boljših krem za predel okrog oči. To ni krema, ki takoj ustvari efekt, na rezultate je potrebno počakati. Po 3 mesecih redne uporabe sem zaznala gladko, sijočo kožo in nobene nove gubice (kozmetix.si).

FLOW K. ŠIPKOVO OLJE: najboljše olje, ki je moji koži zagotovilo visoko stopnjo vlage, jo zmehčalo in balansiralo. Med njegovo uporabo sem dejansko imela fantastično kožo. Izredno malo nečistoč, mozoljev. Zagotovi vse potrebe dobrih vlažilnih krem in je samostojen popolnoma zadovoljiv. Izredno ga pogrešam (kozmetix.si). 

REN SKIN CARE FLASH RINSE 1 MINUTE moj srček za poživitev kože ob dneh, ko se mi zdi koža utrujena, suha. Ob dneh, ko se mi na koži poznajo površinske suhe luske (ki jih odlično mehča in odstrani), če imaš lepo kožo, na njej morebiti ne bo posebnega efekta, če pa imaš veliko suhih lusk, pusto kožo, ti ga priporočam. Vsebuje vitamin C in železo. 

NUXE SUHO OLJE: kultno, dišeče, edinstveno. Omamen vonj, občutek mehkobe. Nič drugega ne morem dodati, kot, da me vedno znova omami :).

4 KIDS AND US DNEVNA POMLAJEVALNA KREMA ZA OBRAZ: vedno, ko imam občutek, da se mi na koži nekaj dogaja, se vrnem k njej. Preprosto za to ker je ena redkih krem za obraz, na katero moja koža reagira brez težav. Pa še odlično vlaži in nežno napne kožo. Ti jo absolutno priporočam. 

NAJSLABŠI NEGOVALNI IZDELEK: BIOBAZA MICELNA VODICA (ker ob razdraženih mozoljčkih peče tako zelo, da jo je mučno uporabljati), DVOREC TREBNIK ZELIŠČNI PILING ROŽMARIN (tako suhega, pustega pilinga še nisem preizkusila).




Kateri pa je tvoj najljubši negovalni izdelek v letu 2016?



























Komentarji

  1. Takšne objave mi je vedno zanimivo brati :) Neverjetno, da jo je včeraj uspelo tudi meni spisati :D

    Čudovitih 9 izdelkov si izbrala! Oh Caudalie! Zadnjič sem jo držala v rokah, pa sem si potem zaradi cene premislila :/ Sem potem kupila beauty elixir in sem z njim noro zadovoljna!

    Drugače sem pa definitivno pričakovala vsaj en Nuxe izdelek v tvoji objavi, ker vem, da si tudi ti poleg ostalih z oljem zelo zadovoljna :) Upam, da svojo željo na WL kmalu uresničim!

    OdgovoriIzbriši
  2. Se strinjam z vsemi izdelki, ki jih poznam :)

    Flow bo pa potrebno še preizkusiti :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Interesting post my dear, thank you for sharing :-)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar