• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

DOBRODOŠLI PRI MENI DOMA #2!





















Bela je moje najljubše platno s katerim lahko kreiram v vseh možnih odtenkih!

Moj najljubši kotiček v našem manjšem stanovanju je najina spalnica, moj make-up kotiček, kjer ustvarjam svoje blog objave, kjer testiram nove izdelke in kjer vedno znova dobim navdih in inspiracijo. Če je poletje in jesen bila kombinacija bele in mint zelene, je zimski čas namenjen belo-sivi kombinaciji z kančkom zlate v obliki dekorativnih kosov, ki dodajo malce bleščečega efekta. Sveže, čisto minimalistično in udobno je moto najine zime!

Stekleno mizico v dnevni sobi krasi velik bel dekorativni pladenj nanj pa steklena svečnika iz Jyska. Kdo nima rad nežne, tople svetlobe svečk? Midva vsak dan prižigava svečke, še posebej jaz :). 

Dom trenutno odišavlja Svichka svečka iz 100% sojinega voska z vonjem figa in rjavi sladkor. Čudovito diši in je nepogrešljiva s svojim svežim vonjem. Jelkico smo pred tednom dni pospravili, ravno tako vse lučke in praznično dekoracijo. Jaz sem z mislimi že pri pomladi in mojo jedilno mizo krasi velik šopek rumenih tulipanov :).


Najljubši izvajalec v zimskih dneh: Ray Charles. 















Komentarji

  1. Čudovito urejeno in skombinirano <3
    Lepo je videt še nekoga, ki posluša Ray Charlesa. Imam občutek, da ga redko še kdo sploh posluša in je bolj ali manj pozabljen..

    OdgovoriIzbriši
  2. Zelo imaš lepo :)

    Zelo fotogenično stanovanje, hihi <3

    OdgovoriIzbriši
  3. Čudovito imate <3
    Sama bi trenutno tudi najraje imela vse v belih in sivih tonih, samo kaj ko je bil najin flat že od nekdaj oranžen in je moj dragi poleg tega največji ljubitelj vsega črnega...
    Oh well... :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Ohh, kako lepo! Čisto po mojem okusu. :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Minimalizem - najljubši slog. Obožujem tvoj notranji dizajn, postavitev, dekoracijo - ČISTO VSE. Tako zelo mi je všeč, da bi se kar vselila (hihi <3).

    Tudi meni je bela nepogrešljiva in super za kombinirati. Vedno lahko spreminjaš slog, dodajaš barve, karkoli in vedno bo izgledalo čudovito, urejeno. Komaj čakam, da se preselim na svoje, kjer bom urejala ko zmešana.

    Čudovite fotografije.

    xx

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar