• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

MESEČNI REVIEW: HERBIO NARAVNI IZDELKI


Gel za tuširanje Herbio bombažna semena je najbolj dišeč gel, ki ga trenutno premorem doma!

Bil je že čas, da ti predstavim izdelke Herbio, ki sem jih lahko testirala za Vas. Najbolj vesela sem bila, gela za tuširanje bombažna semena, ki diši tako čudovito, da ga občasno hodim nazaj v kopalnico vonjati :). Nežen, mehak, bombažno, pudrast-mlečen vonj, ki si ga želim v obliki dišeče svečke. Všeč mi je, ker ne izsuši kože in je res prijeten za uporabo, ampak vonj, ta pa zmaga, pa sem precej občutljiva na vonje :). Cena: 8 eur.

Herbio tonik za obraz mi/je ti bo všeč, ker ne vsebuje alkohola, koži nudi vlažilen, svež občutek in je prijeten na koži. Vonj morebiti ni njegova prednost, ker me spominja na (oprostite mojemu osebnemu mnenju) vonju po čistilih, ampak naj poudarim, da vonj ni v tem smislu neprijeten. Pa, če odmislim njegov vonj, dobi plus, ker ob uporabi nisem zaznala nevšečnosti na koži. Cena: 10 eur.

Herbio bath oljni piling za telo z morsko soljo bi dobil same pohvale zaradi njegovega efekta neizsušene kože (sem pričakovala še večji zaščitni filter na koži, npr. polovico takšen kot pri Afroditinem sladkornem pilingu, pa je bistveno manjši), prijetnega, nežnega vonja, pa vendarle moram opozoriti, da njegova tekstura in pakiranje nista najboljša. Piling deluje kot dvofazna micelna vodica, ki jo moraš pred uporabo pretresti, saj so delci pilinga na dnu, oljna baza pa v precej veliki količini na vrhu. Da piling lahko vzameš iz embalaže, ga moraš dobro premešati, da dobiš kompaktno teksturo (pri tem kar nekaj olja izteče iz posodice). Nekaj vsebine izteče iz lončka tudi med samim transportom (na tovrstno pomanjkljivost ste opozorjeni tudi iz strani znamke, za kar dobijo moj plus). Ko bo piling dobil drugačno teksturo, nekaj izboljšav bo res prijeten za uporabo. Cena: 16 eur.



Že poznaš Herbio izdelke? Kupiš jih lahko TUKAJ. Eden izmed mojih ljubših izdelkov je njihovo vitaminsko olje, karitejevo maslo in potemnitveno olje za telo.





























Komentarji

  1. Ta shower gel zmaga svet <3333

    Tonik mi je bil super, piling mi je pa ful smotano pakiran ker se vso olje zlije :(

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni so Herbio izdelki odlični - res je, da me pri nekaterih malce moti njihova embalaža, ampak, če govorimo o samem delovanju na koži so mi bombastični! Moji izmed najljubših izdelkov so defintivno jojobino olje; super za masažo, sprostitev, obnohtno kožico in suho kožo, Vital šampon; z njim sem si popravila svoje skurjene od nenehnega barvanja lase, medena maska mi je super v zimskih mesecih ter obnovitvena krema.

    Super fotografije

    xx

    OdgovoriIzbriši
  3. Bombažni gel je en izmed mojih lanskih favoritov. Odličen za občutljivo kožo. In se popolnoma strinjam glede vonja, tudi sama bi kupila svečo s tem zaspanim vonjem :).
    Vidim, da imajo že nekaj novih izdelkov. Moram malo pokukat na njihovo stran spet :).

    OdgovoriIzbriši
  4. Sama sem pred kratkim poskusila Herbio izdelke in moram reče, da sem navdušena. Imam šampon Vital, ki naredi res super mehke in hkrati močne lase. Uporabljam pa še čistilni gel za obraz Islandski lišaj in kremo iz iste linije, ki sta namenjena problematični koži (po bradi se mi radi delajo mozolji) in se super obneseta, krema naredi kožo mehko in nežno na otip.
    LP, Simona

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar