• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

KOZMETIX.SI: OLIVELLA& MIA HOYTO& FLOW KOSMETIKKA


V tej mrzli zimi ne gre brez Olivelle& Mie Hoyto in Flow Kosmetikke!

Olivella me tokrat razvaja z gelom za tuširanje z 100% olivnim oljem z vonjem po vaniliji, ki je prijetne teksture in neizsušenega občutka na koži, z oljnim balzamom za ustnice z dodatkom kamilice, tistim na roll on sistem, ki nežno vlaži ustnice in bo moj spremljevalec v pomladnih mesecih (zaenkrat je premalo hranilen), ter balzamom za lase, ki me je še posebej presenetil s svojim učinkom (mehki, voljni, nenaelektreni lasje).

Mia Hoyto razvaja kožo z Kaunis čistilnim gelom v nežni formuli, ki poskrbi za očiščeno in neizsušeno kožo. Vrhunsko Lempea Uni multivitaminsko obnovitveno olje, ki naredi extra mehko in navlaženo kožo, kremica Unelma pa je samo še pika na i dodatni hidrataciji, mehkobi in prijetnemu občutku celodnevnega vlaženja. 

Pri Flow Kosmetikka sem že kar nekaj časa želela preizkusiti čistilni balzam za obraz, ki me je popolnoma navdušil pri prvi uporabi. Če imaš suho kožo in iščeš učinkovit izdelek za čiščenje obraza  v oljni formuli je to krasna izbira (obljubim mehko kožo po uporabi). Solni piling z vonjem vanilije in pomaranče pa je tako ali tako eden mojih najljubših Flow izdelkov (efektiven, prijetnega vonja in krasnega končnega efekta).



Ne pozabi preveriti tudi preostalih izdelkov v spletni trgovini Kozmetix.si, na desni strani mojega bloga te čaka direktna povezava do spletne trgovine, pri kateri lahko do konec meseca februarja unovčiš kodo za -15% (SUGARLOVE).



































Komentarji

  1. Piling se sliši božansko <3
    Xoxo, A.

    OdgovoriIzbriši
  2. So precise and detailed thanks!
    kissses

    OdgovoriIzbriši
  3. Samo večam WL. Mogoče v letu 2017 tudi uresničim kakšen nakup ;) Samo, da si malo popravim kožo.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar