• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

MESEČNI FAVORITI: JANUAR!


Najljubši izdelki v preteklem mesecu so bili negovalni izdelki Mie Hoyto in Plantae!

NEGA OBRAZA

Če ni kombinacija Plantae čistilne kreme sivka (Izberi zeleno), ki odlično čisti, vlaži kožo in ti jo toplo priporočam, če je tvoja koža suha, utrujena in dehidrirana v kombinaciji z Mia Hoyto Unelmo intenzivno vlažilno organsko kremo za obraz, ki me je navdušila v vseh pogledih, tako v sami formuli in efektu (odlična vlažilna nega tekom celotnega dneva), z kančkom Lempea Uni težko pričakovanega Miinega obnovitvenega multivitaminskega oljnega seruma, ki je najboljše olje, ki sem ga preizkusila (prekosil je tako Flow, kot Plantae, njegov občutek na koži je božanski, mehkoben, prijeten in ekstra vlažilen) popoln. Nega, ki je definitivno prekosala vse dosedanje.  

NEGA TELESA

Nikoli ne pozabim nanj, sem pa imela nekaj premora z enim izmed najbolj kultnih olj na svetu Nuxe suho olje. Vedno, ko ga uporabim se opomnim kako zelo všeč mi je. Obožujem njegov vonj, občutek na koži in vso mehkobo, ki mi jo nudi. Definitivno eden izmed najboljših izdelkov za nego kože. 

TEKOČA PODLAGA& CONCEALER

Rimmel Match Perfection je že 2 mesec zapored med mojimi favoriti. Ne naveličam se njegovega vlažilnega občutka na koži, zaščitnega faktorja, odtenka in dejstva kako naravno izpade na koži. Ima svoje minuse, predvsem v samem nanosu, prekrivnost je lahkotna, vendar je meni osebno na dnevni bazi več kot dovolj. Ob dnevih lepe kože je na meni čudovit. Za predel pod očmi za sijoč  videz eden mojih najljubših Maybelline Instant Anti Age The Eraser eye (srednje prekriven).

VEKE& MASKARA &RDEČILO

Zoevina paleta senčil Blanc Fusion je vse kar paleta mora biti: pigmentacija, odličen nanos, zabrisovanje, dizajn, priročnost in odličen nabor odtenkov. Minus (za svojih 22,50 eur bi lahko imela ogledalo). L´Oreal Falsh Lash Super Star maskara za lep in izrazit volumen, ločene trepalnice. V mesecu januarju sva se poslovili. BeYu Multicolor powder blush 71 za kanček naravnega marelično- rožnatega pridiha na ličkih. Najljubši kabuki čopič pa definitivno Lily Lolo, preprosto za to, ker s svojimi mehkimi in izredno kvalitetnimi sintetičnimi ščetinami zagotovi odličen prenos mineralne podlage v kožo, tudi  zato, ker se lepo čisti in je na koži izredno nežen (kozmetix.si tukaj).


Mesečni zmagovalec: Mia Hoyto Lempea Uni 


Če te zamika sivkina čistilna krema ali morebiti drug Plantae izdelek lahko uporabiš mojo -10% kodo: sugarlove, če pa si želiš svojo kožo popeljati v svet Finske in preizkusiti Izdelke Mie Hoyto, Flow K, morebiti Olivello pokukaj v spletno trgovino Kozmetix.si in uporabi mojo kodo za -15% SUGARLOVE.


























Komentarji

  1. Nehaj z Mio - ker ne potrebujem nič od tega ampak mislim da bom nujno morla investirati v Flow in Mio.

    Samo, da jutri prejmem tvoj paketek, upam da se poštarji zbudijo! :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Sami čudoviti izdelki. :) Tako žicaš s temi kodami, da bom pomoje nekaj naročila za nego kože. ;) Hehe. :P

    OdgovoriIzbriši
  3. Zoevina paletka izgleda čudovito. Sami nosljivi odtenki, no razen tistega rumenega, tisti ne bi bil zame :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Super izdelki. Zoeva paletka izgleda prekrasna. Monika čakam objavo o tem kako fotkaš in kako urejaš fotke, noro noro si napredovala ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Že v live posnetku na IG si me navdušila nad Mie Hoyto izdelki, zdej si moram samo še čas vzeti in pogledat, kaj bi meni ustrezalo :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Zoeva paletka izgleda res lepa, všeč so mi naravni odtenki. :) Kmalu mi bo zmanjkalo maskare tako, da bom prečekirala tudi to od l'oreala :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Ti pa vedno nizaš ideje za nove skin care izdelke :D. Nuxe olje je res fajn, tudi zaradi vonja, ki je prav spa like med samim nanosom. Všečkam Zoeva paleto in upam, da ustvariš kakšno oceno samo o njej ;).

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar