• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

LETO 2016 BILO SI ČUDOVITO!


Želim ti magično, čarobno, mirno, inspiracijsko in posebno leto 2017!

NE zastavljam si več ciljev, pa so se v letu 2016 uresničili, tisti zasebni, službeni, prijateljski. Zanje je bilo potrebno veliko truda, volje, energije, vztrajnosti in trdega dela. Moj osebni moto leta 2016: Vse stvari se zgodijo z razlogom! 

1. Ne znam opisati kako zelo sem hvaležna za svojo družino, za svoja otroka, za mojega čudovitega partnerja, želim si, da bi vsi imeli v življenju priložnost spoznati, tako umirjeno, pozitivno, sproščeno osebo kot je on sam. Vsak dan znova me osreči in si želim, da to srečo, ki jo ob njem občutim, znam vrniti nazaj. Hvala ti dragi Aleš za vso podporo, še posebej v tem letu, ko si mi pomagal prebroditi vse tiste neprijetne trenutke, ki so prišli med nas. Meni je všeč, ko drživa skupaj kot lepilo :). 

2. Moje delo, moja služba mogoče mi je bila poslana z razlogom, da v njej dejansko uživam, noben ponedeljek ni težak, da se veselim, ko lahko svoje delo opravim dobro in z veliko mero ljubezni. Najbolj pa sem vesela, ker ne pridem samo v službo, ampak na delo. Želim si da v življenju najdete delo, ki Vas bo osrečilo. 

3. Srečna sem za vse nove ljudi, ki sem jih spoznala, z njimi okrepila vezi jih sprejela v svoje življenje. Vanja, ti veš, da si moj bonbonček v letu 2016, krasna si in ne znam ti povedati kako osrečiš me, vsakič, ko se vidiva. Hvala ti za vse.

4. Hvaležna za čudovite trenutke sama s sabo, tega mi primanjkuje, več časa zase je moj veliki cilj v letu 2017.

5. Moj blog. Obožujem te, hvala ker me me tako zelo osrečuješ, me inspiriraš, me navdihuješ. Vsak dan znova sem polna idej, vsak dan znova v tebi najdem strast in nič lepšega ni od tega, da lahko svoj hobi opravljam z vso vnemo, pozitivno energijo in srečo. 

6. Nova sodelovanja. Nekaj tako krasnih in lepih sodelovanj se je v tem letu pripetilo. Nekaj skrbno izbranih s katerimi sem spletla več kot samo enkratna sodelovanja in le ta mi pomenijo največ. Hvala vsem znamkam, ki nas opazite, naš hobi je trdo delo, z veseljem se potrudimo, če nam naklonite spoštovanje do našega dela, nas pohvalite, nam zaupate. Pravijo, da se prodamo za en sam izdelek, jaz pa pravim, da je lahko ta prodaja nekoč dolgotrajno sodelovanje.


  • Draga Nataša iz Adrie Spa, sladkorni pilingi, dišeče pene za tuširanje, čudovita olja so krasila moj blog, hvala, ker si bila prva, ki je z mano sodelovala na daljši časovni rok. Hvala ti za trud, toplino in vse lepe besede, zlata si. 
  • Draga Nataša in Miha (Izberi zeleno.si) hvala za vso podporo, prijaznost in hvala, ker lahko z vso ljubeznijo vsak dan uporabljam Plantae naravno negovalno kozmetiko. Ponosna sem, ker sta izbrala ravno mene.
  • Tanja (Hiša Nature), hvala, ker ustvarjaš tako preproste a učinkovite izdelke. Tvoja pozitivna energija, srčnost sta nepopisno lepa in želim ti mnogo navdiha, da za nas, ki te imamo radi ustvariš še mnogo čudovitih izdelkov :). 
  • Draga moja Milena (Kozmetix.si), saj veš, da te ne bi pozabila, NIKOLI, nobena beseda ni dovolj velika, da se tebi in tvoji ekipi zahvalim za vso podporo. Hvala, ker si v izboru neštetih blogov izbrala ravno mojega. Večkrat ti rečem, da bi vse bilo lažje, če bi bile številke na socialnih omrežjih večje, pa me opomniš koliko pomeni srčnost, ki se čuti skozi moje zapise in le tega se bom držala še naprej. Ponosna sem, ker bom lahko izdelke Flow K, Mia Hoyto in Olivella  še naprej predstavljala na svojem blogu. Hvala ti, ponosna sem da sem lahko del Kozmetix.si zgodbe. 

7. Moji bralci in bralke, hvala za vso vašo podporo, brez vas bi mojemu blogu manjkala tista pika na I, z veseljem ustvarjam zase in za vas, vsak vaš klik na mojo spletno stran me osreči in hvala, ker ste nekateri še posebej zvesti. Obljubim, da se bom trudila še naprej. 

8. Hvala mati narava za vse čudovite sončne vzhode in zahode, za naravo, mirne sprehode, sončna jutra in mir. 

9. Obožujem prebiranje slovenskih blogov. Največjo podporo v letu 2016 mi je namenila predraga Katja (Viva La Vida blog) in Vanja (It´s All About Makeup and Passion), moji zvesti bralki in le to sta tudi dva izmed slovenskih blogov, ki sem ju prebrala vedno in ob vsaki njuni objavi. Mi je pa prirasel k srcu tudi blog Zalabell, ki ga trenutno še odkrivam. Všeč mi je njena preprostost in na njenem blogu trenutno sneži :). Brskanje IG profilov je moj mini hobi in eden najboljših slovenskih IG profilov je absolutno profil Ajde Sitar, vedno, ko potrebujem inspiracijo se za nekaj trenutkov ustavim na njenem profilu in obljubim, da se motivacija vrne :). Preprosto povedano: všeč so mi RAZNOLIKI profili in njen to definitivno je!. Veselim se njene 20K!!!

10. Hvala tebi, ki prebiraš moj zapis, da si prišla do konca vrstic, želim ti vse dobro v tem letu, uživaj v njem in izkoristi ga maximalno!!




IG profil: @sugarlove.blog

Srečno 2017!



























Komentarji

  1. Monika tudi tebi vse lepo in še veliko blogerske kreativnosti v 2017. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga Barbara, hvala tebi za podporo in prebiranje mojega bloga. Vse lepo v letu, ki je pred nami*

      Izbriši
  2. Kako lep zapis. Obožujem tvoj nalezljiv optimizem in preprostost in iskrenost. <3 Sonček si, pa sej to tako veš, ker sem ti že velikokrat povedala. Jaz se že veselim tvojih objav v letu 2017, ker si itak top blogerka. :) Love you to the moon and back!:* Hvala tebi, moje leto je bilo polno vzponov in tudi padcev, in ti si me vedno držala na pravi poti, mi vrnila veselje in optimizem. :) V novem letu ti želim še več lepih stvari in popolnih trenutkov.* If you can dream it, you can do it!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala dragica moja, saj veš kako te imam rada** no words need:)

      Izbriši
  3. Draga Monika, hvala za lepe besede, pogrele so mi srce. Tudi jaz rada prebiram tvoje objave in občudujem tvoj Instagram profil. Še naprej srčno ustvarjaj, ker se to v tvojih zapisih res čuti. :) <3

    OdgovoriIzbriši
  4. Interesting post my dear, thank you for sharing :-)
    Happy New Year! Wish you all the best! xx

    OdgovoriIzbriši
  5. <3

    Le tako naprej Monika moja, želim ti vse najboljše v tem letu <3 :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tudi jaz tebi dragica moja, ostani tako pozitivna in srečno zaljubljena še naprej:)*

      Izbriši
  6. Monika krasno si koncala blogersko leto s tem zapisom.Se veliko ustvarjalnih trenutkov in vse dobro!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Oh, hvala, mi veliko pomenijo te besede, želim enako nazaj in veliko zdravja in srečnih trenutkov:)*

      Izbriši
  7. Nisem fenica blogov in kozmetike. Ampak tvoj blog je pa TOP!!! RES. Veckrat sem ze poskusla kak tvoj promocijski izdelek...sploh kake maskare...pudri...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga Martina hvala za vsak prebran moj blog, za vsak komentar, veliko mi pomeni, da se rada vrneš nazaj na moje strani, dobiš kakšen nasvet kaj kupiti, saj veš, tudi, če ne uporabljaš veliko makeupa, pa kdaj vseeno paše kj za duše, če že ne drugega kakšna fina krema za roke, vlažilna maska za obraz, ali pa vsaj dobra maskara za trepalnice. :). Uživaj v letu, ki je pred nami, naj bo mirno, zdravo in srečno.

      Izbriši
  8. Monika, ti si en takšen sonček poln pozitive. Tvojo dobrosrčnost in tvojo energijo je čutiti ob prebiranju vsake tvoje objave, zato še jih toliko bolj rada prebiram. Vse lepo tudi tebi in tvoji družini. xx

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Juj hvala, ne pozabi, da te extra rada prebiram in ostani še naprej tako motivirana na blogu in da osvojiš cilj imeti vse GR šminkice:)

      Izbriši
  9. Redno berem tvoj blog in te spremljam na ig, čeprav redko komentiram. Želim ti, da bi še naprej ustvarjala tako čudovite objave in fotografije. V novem letu pa vse dobro.
    Lp, Simona

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga Simona velik hvala, veliko mi pomeni Vaš komentar, zaradi takšnih kot ste vi, se rada potrudim in res hvala za podporo. Imejte lepo leto, predvsem mirno in zdravo. :), Monika

      Izbriši

Objavite komentar