• 1
  NARAVNO OBARVANO
  Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
  BERI DALJE
 • 2
  SREČNI ATELJE
  Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
  Beri dalje
 • 3
  VIKEND ŠOPEK
  Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
  SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

BOŽIČNA DEKORACIJA: PRAZNIČNA MIZA
Preprosta, praznična in usmerjena k naravi!

Niti približno zame božična večerja ni bila stres. Vzela sem si na voljo dovolj časa imela vse potrebne sestavine. Za mojo družinico, mojo mami, brata in sestro in po novem še za psičko Loly. Smrekove vejice so bile moja inspiracija. Niso smele manjkati svečke, lučke in vonj po božiču (100% sojina svečka Svichka), ni manjkal niti božični mix pesmi. Preprosta večerja z odlično sladico iz jogurtove kreme in gozdnih sadežev v pitini osnovi (hitra priprava, odličen okus), kateri je odlično pristajajo belo vino dišeči traminec, letnik 08 znamke Pullus in kepica vanilijevega sladoleda. Piškoti, sladke dobrote sem na mizo postavila po večerji, tako pač je, če imaš otroke in bi najprej napadli le to :). Večerja, ki je potekala v miru, prijetnem vzdušju je bila čudovita, moja največja pohvala pa ta, da so vsi bili siti in zadovoljni. Naslednji dan, pa sem se jaz prepustila razvajati na prazničnem kosilu pri moji babici, kjer se zberemo po njeni strani vsi njeni otroci (5 hčerk) 9 (vnukov in vnukinj), ter 4 pravnuki s svojimi družinami. Obišče nas božiček, ki ima za vsakega darilce in tradicionalno nasmeje vse po vrsti. Kako pa je bila okrašena tvoja praznična miza na božični večer?
Komentarji

 1. Oooo. ♡ Na taki božični večerji pa bi js tudi bila. :P Zelo lepo si pripravila in pogostila družinico. :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Res lepo! Moja božična večerja je zmeraj pri tastu in tašči, tako da meni ta skrb odpade ;) Mi je pa tvoja miza noro všeč! Obvladaš ;)
  Xoxo, A.

  OdgovoriIzbriši
 3. this post is so lovely and the pics are so mesmerizing..
  xx

  OdgovoriIzbriši
 4. Monika ze dolgo se nisem ustavila na tvojem blogu cudovito!!!!! Res. Res imas okus. Preprosto eleganco.

  OdgovoriIzbriši
 5. Monika ze dolgo se nisem ustavila na tvojem blogu cudovito!!!!! Res. Res imas okus. Preprosto eleganco.

  OdgovoriIzbriši

Objavite komentar