• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

IZDELEK TEDNA: GLINA.SI & TRDI ŠAMPON LEPOTICA IN ZVER




Res še NE POZNAŠ čisto naše gline iz Komende? Obljubim, da jo boš vzljubila!

Glineni dezodorant, ki odlično preprečuje nastanek neprijetnega vonja. Glinena maska za obraz je moj spremljevalec že vse od meseca julija, ko sem jo dobila za rojstno dnevno darilo. Odlična je za mojo normalno kožo, saj jo očisti nečistoč, poživi, izboljša teksturo kože na otip in je ne izsuši. Ti jo toplo priporočam. Redno uporabljam Detox glineni set, ki je odličen za kopel stopali. S prijateljico Majo in Saro smo se zaljubile v glino v prahu, ki jo uporabljamo za obloge telesa, kopeli, ter glineno milo za obraz glina/čajevec, ki je je tako preprosto a efektivno in že moja druga embalaža. Nikoli, ampak zares nikoli, pa si ne bi mislila, da mi bo pod kožo zlezla še Lepotica in Zver glineno trdo milo za vse tipe las, ki sem jo lahko za vas stestirala.

Priznam, da mi je bogata pena že tuj pojem in si ne bi mislila, da lahko trdo milo ustvari le toliko te, da se mi vmes kar malce nasmehne :), poleg tega pa se enakomerno razporedi po celotnem lasišču, ima prijeten citrusni vonj (podoben dezodorantu) in na mojih laseh (suho lasišče) deluje zelo dobro. Po uporabi imam gladke, mehke lase. Ne morem vam povedati kako zelo ustreza mojemu občutljivemu lasišču, kako zelo prijeten je za uporabo. Vse mi je všeč tudi njegova ergonomska oblika in dejstvo, da ga lahko shranjuješ v priročni embalaži. Kako se obnese na mastnem tipu lasišča žal ne vem. Cena: 9,99 eur.

Na 1 fotografiji lahko opaziš manjši glinen podstavek na katerega lahko kaneš kapljico eteričnega olja in s tem omogočiš sebi, prijetno odišavljen dom. Presenečen-a boš kako dejansko deluje. Cena: 1eur.


Minus: tokrat ga zares NE najdem!
























Komentarji

  1. Kako si narediš te obloge na telesu z glino? Mal po domače razloži :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imajo prav že narejeno pasto, ki jo potem namažen na predele, ki jih želiš raztrupiti. Jaz si glino zmešam sama kot da bi si naredila masko in potem malce bolj na debelo namažem s čopičem po nogah, stopalih, rokah in imam en tak detox, nisem pa še tega naredila ob dnevih, ko me kj boli, pa berem da je tudi ob bolečinah , če si jo namažeš takrat gor zelo dobra. Bom preizkusila na čelu, ko bom imela kak glavobol ali pa pri menstrauaciji sem brala, da si naredijo oblogo na maternici.

      Izbriši
  2. Zanimivo kakšne močne učinkovine ima glina.
    p.s. ful lepe slikice :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ooh kako me veseli, da ti je všeč maska. Pri meni je stalnica. Tudi šampon me mika. Trenutno imam res čudno lasišče. Najbrž se ne bi branil malo detoxa :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Glina je res super, sama uporabljam 3 njihove izdelke in so res super!

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar