• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

LAST MINUTE BOŽIČNA DARILCA!


Čudovita darila, ki jih v zadnjem hipu najdeš v trgovskih centrih in ne na spletu! 

Na fotografiji lahko vidiš nekaj mojih najljubših izdelkov, ki jih lahko glede na to, da boš lovil-a last minute trenutke, del hitrega nakupa, ki obljubim, da bo marsikomu všeč. 

My Equa steklenička za vodo je dostopna tudi v trgovskih centrih (npr. Interšpar-u), sicer ponudba vzorcev ni tako velika kot preko njihove uradne spletne strani, z tovrstno izbiro NE moreš zgrešiti. 

Če zaviješ v DM- drogerijo lahko na najlažji način izbereš morebiti že sestavljen set negovalnih izdelkov, lahko pa izbereš dišavo, toaletno vodico, ki Veš, da bo izbrancu všeč. Ena mojih najljubših dišav še iz časa fakultete je S. Oliver Selection, preprosto za to, ker mi tako lepo diši.  

Z BeYu znamko boš osrečila marsikatero make up navdušenko. Preprosto za to, ker je novost na slovenskem trgu, ker ima na voljo pester nabor izdelkov. Meni trenutno najljubša sta dva BeYu lipliner, bel mat lak za nohte z dodanimi bleščečimi delci Angel Beauty. Izdelka, ki bi ju definitivno kupila še enkat.

Jysk bel dekorativni lonec za rože, ki ga lahko postaviš na poličko ali pa obesiš na pritrjen žebljiček. Definitivno je moj must have,  ker nimam pretirano velikega stanovanja je tovrstna ideja 1A. Enega imam izobešenega tudi  v kuhinji.

Peter Prevc snežno bela pletena kapa z velikim mehkim cofom, ki jih izdeluje podjetje Oblak, je definitivno top darilo za vse ljubiteljice smučarskih skokov, Jaz jo nosim povsod, vsak dan in se počutim navijaško in trendi. Najdeš jo tudi na bencinskih servisih Petrol. 

Skodelica za kavo, čaj, ni nikoli napačno darilo, na trgu je mnogo lepih prazničnih dizajnov in nič ne dvomim, da ne najdeš pravega. 

Jysk steklen dekorativni svečnik, za romantiko, popestritev, za vse, ki imajo radi preprost a moderen dizajn. 

L´Oreal Pure Clay maske so pravi mali hit. Učinkovite, cenovno dostopne, lepe in efektivne. Če jih zaviješ v lep darilni papir in jim na vrhu dodaš pentljo imaš popolno skin care darilo.

Magic Planner najdeš tudi v Felix poslovalnicah in verjemi nekoga, ki svoje dneve rad planira in si organizira, ga bo extremno vesel. Je pač lep, kreativen in jaz ne morem več brez njega. 

Stradivarius ti ponuja mnogo lepih denarnic, ki te razveselijo tudi v zlatem, črnem, rožnatem in srebrnem bleščičastem dizajnu. Tovrsten dizajn izberi le, če so bleščice nekomu resnično všeč.






Naj bodo tvoja darilca skromna in predvsem iz srca!

















Komentarji

  1. I love the details. Very beautiful.
    kisses

    OdgovoriIzbriši
  2. Super ideje. So mi všeč taka drobcena in enostavna darilca. <3 xx

    OdgovoriIzbriši
  3. L'orealovo masko imam že nekaj časa nagledano :) Stekleničko sem pa pred nekaj dnevi mami kupila, je res super :) Luškana Stradivarius denarnica. Jaz jo imam v malce drugačni verziji v silver barvi. Me pa na žalost nikoli ne izuči, da tam ne smem kupovati denarnic, ker mi ves čas na 2 dneva potem v trgovinah piska :(

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar