• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

100% SOJINE SVEČKE SVICHKA: NEKAJ DIŠEČEGA









Čarobne, dišeče, čudovitega dizajna, slovenske, naravne, iz 100% sojinega voska, vse to so SVICHKA svečke!

Niso samo navadne svečke v steklenem kozarcu, tistemu podobnemu za marmelado, ampak so svečke iz 100% sojinega voska, z izbranimi dišavami, ki ne vsebujejo ftalatov in parabenov, so ročno izdelane, brez gensko spremenjenih organizmov, njihov sten pa je iz bombaža, ki ne svebuje cinka ali svinca. Imajo čudovit dizajn, v nežnih pastelnih odtenkih v kartonastem tulcu, ki ga lahko nato recikliraš in vanj shraneš čopiče, nekaj lakcev, rdečil. Linija Nekaj dišečega ti ponuja 4 različne vonje (lipa, mango, figa z rjavim sladkorjem in vonj po božiču).

 

Vonj po božiču in figa z rjavim sladkorjem trenutno odišavljata moj dom. Božični je tisti klasičen po cimetu, vaniliji, jabolkah, klinčkih. Topel, prazničen, ki bi me kadarkoli med letom ponesel nazaj v prazničen december. Moraš ga preizkusiti, če iščeš zdrave svečke s krasnim prazničnmi vonjem. S tem vonjem ne moreš zgrešiti. Vonj figa in rjavi sladkor pa je sladkobem, po drugi strani svež, prefinjen, morebiti kot vonj po sveže opranem perilu?. Priznam, da ga težko opišem, ker dejansko niti ne vem kakšen je vonj po figah. Je poseben, drugačen, ampak zelo prijeten. Oba vonja prijetno odišavita dom in sta še posebej izrazita v manjših prostorih. Čas gorenja je odvisen od tega kako s svečko ravnamo, tudi od same velikosti. Ena sama svečka gori vsaj 25 ur. So odlično darilo, za različne priložnosti, pa še brez skrbi jih lahko pošlješ po pošti, so dovolj dobro zaščitene :).



Če so te Svichka svečke zamikale in želiš podpreti slovensko jih lahko kupiš v spletni trgovini www.svichka.si, kjer lahko kupiš vse 4 vonje. Posamezen kos stane 6 eur (poleg svečke v čudovitem tulcu prejmeš tudi navodila za ravnanje z njimi). Zagotovo bodo veseli tudi tvojega obiska na njihovi FB strani.






























Komentarji

Objavite komentar