• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

100% NARAVNA ZDRAVA KOŽA: MEDCOLL




100% naravne sestavine, ki vzpodbujajo nastanek lastnega kolagena v telesu!



Če potrebujem anti age prehranske dodatke? Mislim, da še ne, čeprav še iz fakultete Vem, da kolagen začne upadati po 25 letu in je pri moji starosti potem že precej potreben, se na mojem obrazu ne kažejo pretirani zanki staranja. Lepo kožo imam, če odvzamem madeže, ki sem jih pridelala med nosečnostjo in morebiti sama. Je pa skrb za nego kožo pri meni izrednega pomena in vanj vlagam veliko časa, tudi denarja. 

MedColl formula vsebuje: Collagen Pre-Cursor Complex ™ (komplexs NE vsebuje kolegana, ampak stimulira telo k nastajanju lastnega kolagena), hialuronsko kislino, antioksidativno formulo, dodatek vitamina C in E, likopen, koencim Q10 in druge. Sestavine, ki dejansko sodijo med zaviralce staranja. 

Ne vsebuje: glutena, parabenov, kemikalij ali sintetik, ter ni testirana na živalih.

Njegova naloga: Znanstveno dokazano spodbuja nastanek lastnega kolagena v telesu. Pomaga gladiti gube, učvrsti kožo, jo naredi bolj sijočo. Izboljša delovanje kožnih celic, vpliva na splošno počutje, ima zdravstvene koristi na ravmatičnem področju.

Komu je namenjen: mlajšim ženskam, po 25 letu starost.

MOJE OSEBNO MNENJE: uporabljam ga dober mesec dni, priznam, da nisem imela nobenih prebavnih motenj, slabosti, kapsula ni prevelika in jo pogoltneš brez težav. Priznam, da me vedno, ko preberm na škatlici njegov pomen zamika, da bi ga uživala na dolgi rok. Tudi ogromno pozitivnih mnenj iz tujine sem prebrala. Sama težko opredelim svoje rezultate, spremembe. Ker imam trenutno kožo res v dobrem stanju, tudi počutim se načeloma dobro za izjemo dni, ko name vpliva vreme. Ker je povprečen čas prvih rezultatov nekje po 6 tednih jemanja, bi bilo kuro smiselno nadaljevati, saj Vem, da izdelek vseeno potrebuje nekaj časa, da začne delovati. Spomnem se prehranskih dodatkov med nosečnostjo, rezultati močnih nohtov, las, počutja so se v tisti pravi luči pokazali nekje v 2-3 mesecih in mogoče mi bo MedColl pomagal izbrisati tisto gubo na čelu, ki pa se želi prikazati :). Absolutno poročam o rezultatih po daljšem časovnem obdobju.





Več o MedColl prehranskemu dodatku si lahko prebereš na njihovi spletni strani,
kjer ponujajo tudi prehranski dodatke za ženske v menopavzi in dodatek za moške.
























Komentarji

Objavite komentar