• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

PRIPRAVE NA VESELI DECEMBER


Samo še 4-je dnevi do DECEMBRA, ki se ga neizmerno veselim!

Nobeno leto do sedaj se dejansko nisem tako veselila decembra kot letos, spet po drugi strani z grenkim priokusom, ampak decemberski čas želim letos maximalno izkoristiti. 

Božične pesmi: cel mesec, vsak dan :). Brez zadržkov, naveličanosti in predvsem na glas :).

Dišeče svečke: z vonjem po vaniliji, cimetu, pomarančah. Po klinčkih, začimbah in predvsem po božiču. Letos bomo svoj dom odišavili s Svichka 100% sojinimi svečkami (slovenske, ročno narejene). Komaj čakam, da stanovanje zadiši po njihovem vonju Nekaj dišečega- vonj Božič. 

Božična dekoracija: na mizi, lučke, božični pogrinjki, adventni koledar, skupaj z mojim Galom in Lano smo že ustvarili okraske in komaj čakata, da jih izobesimo.

Vroča čokolada: tista sladka, bela, na hitro pripravljena doma, s smetano, cimetom in vedno na voljo.

Makeup: vsaj enkrat v decembru želim primerno nositi rdečo šminko, rdeče nohtke (Avon True Red linija) z zlatimi bleščicami in lička obarvati z L´Orealovim rdečilom Blush Sculpt, ki bo zaradi dodanih bleščečih delcev poskrbel za sijoča lička.

Obdarovanje: z kozmetix.si spletno trgovinico, ki ponuja Mia Hoyto, Flow K. in Olivella izdelke bomo v prazničnem decembru podarili kakšen lep paketek, ki bo brez dvoma nekomu polepšal dan. Izredno se veselim tovrstnega obdarovanja.

Pleten pulover z božičnimi motivi: v službi so me že pohecali, ko sem nosila HM pleten pulover s srebrnimi zvezdicami, da pa ja ni še december. Ampak se nisem mogla upreti, ker je res lep in ga bom ta december nosila res veliko. Zakaj pa ne, konec koncev delam z otroci in oni so tisti, ki ta čar praznikov še vedno znajo poiskati

Zavijalni papir: letos sem se odločila, da bom darila zavijala minimalistično v preprost rjav papir z trakcem, ki bo na sredini imel v pentljici zavezano vejico jelke, bora, na njem pa manjši okrasek, ki smo ga naredili sami.

Novoletna jelka: letos bomo prekinili niz bele umetne jelke in posegli po čisto pravi, z novimi okraski, ki pa bodo kombinacija bele in mogoče srebrne. Želimo si da je preprosta in minimalistična.




Se tudi ti veseliš prazničnih dni v decembru?





















Komentarji

  1. Lovely post dear! Have a great weekend! xx

    OdgovoriIzbriši
  2. Kar navali s šminko, te podpiram in se priporočam za selfija! :*

    OdgovoriIzbriši
  3. Do decembra se trmasto upiram božičnim stvarem, potem pa tudi mene zagrabi ;) Edino glasba... me ravno ne navduši =P Svečke in okraski, to pa ja. In veselje izbiranja in izdelovanj daril ;)
    Xoxo, A.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kar vse nas malo zagrabi,mene je letos kar precej, mogoče zaradi tamalih dveh, ki sta pa res čisto pod vplivom lučk in vsega čarobnega:)

      Izbriši
  4. Joj, jaz sem tudi komaj čakala, tako sem srečna, da je končno tu. Glede na to, da se mali M zdaj plazi, bomo letos brez smrekice, ampak vse nad 1 metrom višine bo pa sijaaalo! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj,ko sta se moja dva plazila ni bilo nič varno pred njima:):)ampak imaš prav vse nad 1 metrom je varno pred njimi:):) p.s ti, vam želim exstra lepo dekoriranje in prižiganje lučk:).

      Izbriši
  5. Lepe priprave imaš.so mi všeč

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar