• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

POVRNI VLAGO SVOJI KOŽI Z NUXE IZDELKI!


Nuxe izdelkom se težko uprem!

In metinemu čaju, jutranji kavi, toplim šalom, naravni liniji Flow Kosmetiikka in negi svoje kože. Kaj, ko bi poenostavila svoje misli in zapisala, da so vsi 4- je izdelki, izdelki, ki bi jih morala preizkusiti že samo po njihovem opisu sodeč. Nuxe klasično suho olje in njegova OR različica z bleščečimi delci je zame osebno tako kultna, da ju moraš imeti. Ne samo zaradi njunega statusa,  ampak zaradi efekta, vonja, čudovite kombinacije olj, vlaženja in multifunkcionalnosti. Linija Creme Fraiche De Beaute z nežno teksturo in naravnim vonjem je Nux-ova novost in tudi novost pri meni doma. Koži po opisu sodeč vrača 24 urno vlago in brez dvoma se njen efekt občuti tekom dneva. Meni je všeč končni efekt seruma, prijeten in udoben občutek na koži, njegovo vlaženje, po tem, ko se v celoti vpije v kožo (pred tem ima malce lepljiv občutek). V svojo negovalno rutino sem zaenkrat vnesla samo serum in poročam čez mesec dni kako sva se ujela (prvi vtisi so zaenkrat dobri, sem pa prvi teden imela proces čiščenja kože). Ga pa precej hitro porabljam, saj mi je trenutno dovolj kot samostojen izdelek. Obljubim tvoja koža, ti bo zares hvaležna, če jo boš negovala pravilno. Nuxe izdelke lahko preveriš v lekarnah, če pa raje nakupuješ preko spleta preveri uradno spletno stran Nuxe Slovenija tukaj.


Ni pomembno ali izbereš naravno, organsko, nič od tega, samo, da ti izdelki ustrezajo in da se z njimi počutiš dobro.



























Komentarji

  1. Interesting beauty products. We keep in touch. xx

    OdgovoriIzbriši
  2. Tudi jaz razmišljam o tem serumu tako, da čakam da sporočiš kako ti odgovarja :D hh

    OdgovoriIzbriši
  3. Nuxe izdelki so tudi pri meni enih top izdelkov. Naravnost jih obožujem. Imam oboje olje, vendar sem uspela preizkusiti samo tega brez bleščičk in mi je božanski. Uporabljam ga za nego moje suhe kože na nogah in moram rečti, da mi zelo pomaga. Me pa tudi zanima kako se uporabi na laseh. Imaš mogoče kakšno izkušno več s tem? Ga dodaš samo na konice? Vsekakor sta mi tudi kremica in seru top, še posebej serum, ker res naredi kožo tako mehko in se popolnoma vpije, me niti tisti lepljiv občutek za par minutk ne moti. Kremica pa je še samo pika na i. xx

    OdgovoriIzbriši
  4. Tudi meni so Nuxe izdelki zelo všeč, sedaj ko pa sem postala še njihova lepotna svetovalka in sem spoznala celotno zgodbo znamke, mi so še toliko bolj :)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar