• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

MELVITA L´ARGAN BIO











Melvitin L´Argan Bio je v svojo kolekcijo dodal dva nova izdelka. Mleko za telo in fantastičen sladkorni piling, ki ga moraš preizkusiti, če si tako velika ljubiteljica pilingov kot jaz. Linija naravno lesno-cvetličnega vonja, je prijetna, mogoče drugačna, pa vendarle nemoteča. 


Certificiran organski arganov piling ima izredno zanimivo teksturo. Izmed vseh sladkornih, ki sem jih preizkusila v zadnjem letu je zagotovo zanimiva njegova nekakšna gelna tekstura. Vsebuje dodatke arganovega olja in karitejevega masla. Prijetno diši, njegova zrna (drobci arganovih lupin, sladkor) pa niso ne pregroba, niti preblaga. Efektiven je in odlično opravi svoje delo. Najljubši je njegov končni efekt, mehkobe in dejstva, da lahko moja- tvoja koža ostane tudi brez dodatkov nadaljne nege. Cena: 22, 90 eur je za mojo naravno/organsko usmeritev v negovalnih izdelkih popolnoma sprejemljiva in primerna.


Certificirano organsko arganovo mleko za telo je v vonju kar podobno pilingu, njegova priročna in higienska embalaža omogoča natančno doziranje, dizajn pa ti bo zagotovo všeč. Mleko v lahki, nežni in prijetno mazljivi formuli, kožo lepo navlaži, nudi mehkobo ne pušča težkega in mastnega občutka, in če ga naneseš zvečer pred spanjem, je efekt prisoten še naslednje jutro. Če pa želiš poseči po bogatejši verziji preizkusi odlično maslo iz iste linije. Cena: 19, 30 eur. 


Celotno linijo L´ARGAN BIO lahko preveriš v Melvitini spletni trgovini, poslovalnicah Muller, Nama in Maxi. Pobrskaj tudi med že sestavljenimi darilnimi paketi, ki so lahko odlično darilo.





























PR*izdelek






Komentarji

  1. Tudi jaz imam pripravljeno objavo!

    Meni pri pilingu manjka to da imaš potem lepo oljnato - masleno kožo!

    Tu je ni :/

    Vonj in vse ostalo pri tej kolekciji pa je top!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. V primerjavi z Afroditinim ali pa meni ljubim Flow, Adria Spa mu res manjka tisti maslen občutek, ampak je pa prijetnega vonja, zanimive teksture in efektiven, pa še kože ne izsuši:).

      Izbriši
  2. Piling se bere odlično! Tudi jaz jih redno uporabljam in se veslim preizkusit še kašnega novega :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Love the inspiration!...thx for sharing! xx

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar