• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

MINERALNI MAKEUP Z IZDELKI FLOW KOSMETIIKKA
















Mineralni makeup je lahek, naraven in svilnat na otip.


1. KORAK: Maska za obraz: PUDER- JAGODNO MLEKO ZA SUHO IN UTRUJENO KOŽO
  
Maska ki kožo osveži, poživi, očisti, raztruplja in je ne izsuši. Nisem zaznala morebitnih nevšečnosti in jo priporočam vsem, ki iščete dodatek za poživitev kože.Cena: 13,90 eur tukaj.

2. KORAK: Vlaženje predela pod očmi: BALZAM ZA PREDEL OKOLI OČI IN USTNICE

Balzam Flow Kosmetiikke spominja na nekakšno maslo, ki ga za pod oči potrebuješ zelo malo, saj se v preveliki količini vpija izredno počasi. Je pa rezultat tretmaja bogato navlažena koža, ki lepo sprejme nadaljno nego in dekorativo. Sama ga uporabljam kot intenzivno masko ob dnevih, ko sem vidno utrujena. Če pa si želiš, da se kremica vpije takoj poseži po najboljši kremi za predel okoli oči, ki sem jo kadarkoli preizkusila Mia Hoyto Valo. Cena: 33 eur tukaj.

3. KORAK: Vlaženje kože: KREMA ZA OBRAZMORSKAKRHLIKA/ BRUSNICA

Sama trenutno posegam po anti age liniji z naravno hialuronsko kislino, ki je primerna za suho, občutljivo kožo in je izredno bogata vlažilna nega. Ne pušča mastnega filtra, ampak mehko in prijetno kožo na otip. Je pa primerna za hladne mesece. Potrebuješ je zelo malo, ob nanosu pa čutiš nežen lifting. Je v koncentrirani obliki, vsebuje izredno malo vode, tako, da od nje dobite res ves izkoristek sestavin. Ročno izdelana, veganska. Cena: 35,80 eur tukaj.

4. KORAK: Izbor čopičev: LILY LOLO BLUSH BRUSH in BRONZING BRUSH

Kaj lahko izberem boljšega od Lily Lolo čopičev, ki so takoooo zelo mehki in prijetni na koži. Izdelek lepo prenesejo v kožo in ga nato tudi dobro zabrišejo. Za mineralni puder posezi po kabuki čopiču ali pa ga lahko naneseš kar z bronzing brushem, ki pa te zna presenetiti z svojo res veliko velikostjo, tudi težo in potrebuješ čas, da ga osvojiš, saj je na začetku malce nerodno delati z njim (zame osebno bi lahko bil v ročaju krajši in ožji). Cena: čopič za nanos bronzerja 13,89 eur, za nanos rdečila 10,89, kabuki čopič od 12,89-20,29 eur.

5. KORAK: Mineralna podlaga: MINERALNI PUDER ZA OBRAZ PORCELAN 

Kozmetix.si ti ponuja 8 različnih odtenkov, vse od toplejših-do hladnih podtonov, vse od svetlih do temnih kožnih odtenkov. Na fotografijah nosim odtenek Porcelan, ki je idealen za jesen-zimo, saj se že sedaj lepo zlije z bravo vratu. So lahki, zračni in udobni za nošenje, lažje do srednje prekrivni (lahko jih nadgrajuješ), nisem opazila, da bi mi mašili pore, povzročali nevšečnosti. Brez občutka zategovanja. Velik plus dobijo, ker se zlijejo s kožo in ustvarijo nežen svilnat občutek, zakrijejo rdečico, manjše nepravilnosti (ne bodo pa zakrili, mozoljev, izrazitih podočnjakov in pigmentnih madežev). Čez dan nimaš občutka, da ga nosiš. Vsebuje naraven UV zaščitni faktor 15 in je organsko-veganski izdelek. Cena:19,90 eur.

6. KORAK: Bronzer, rdečilo: MINERALNI BRONZER IN RDEČILO  ZA OBRAZ

Za nekaj zdravega bronzing efekta sem uporabila odtenek barve peščena, ki je primerna za hladen tip polti. Ni tistega sivega, hladnega podtona, ki je odličen za svetlo kožo, ampak je toplejši v hladnem podtonu. Na licih sem uporabila odtenek malina (hladen tip polti), ki ustvari zdrav rožnat efekt, uporabim ga malo, saj je dobro pigmentiran. Cena: 19,90 eur tukaj.



Vse izdelke lahko kupiš v spletni trgovini Kozmetix.si, kjer lahko preveriš tudi preostalo njihovo ponudbo.



Kozmetix.si ambasadorka




















 

Komentarji

  1. Excellent post (as always)!Thank you very much :) xx

    OdgovoriIzbriši
  2. Še ena super objava! Mineralnega make up a še nisem preizkusila, ampak me precej mika, vendar so pa cene precej navihane. Ta naraven look ti zelo pristaja. xx

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar