• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

KRTAČA ZA LASE: FAST HAIR STRAIGHTENER





Moj tip las: tanki, ravni, srednje dolžine. Testiranje s FAST HAIR STRAIGHTENER  krtačo je bil zame izziv, saj nisem bila ravno 100%, da lahko dosežem dodaten efekt in učinek, glede na to, da so lasje v osnovi precej ravni. 

Krtača za lase (0,7 kg), z dobrim vrtljivim električnim priključkom, z LCD zaslonom, z gumjastimi zaščitnimi čepki, ki omogočajo varno česanje je krtača, ki z nastavljeno najvišjo temparaturo 230 stopnij (do željene temparature se na LCD zaslonu postopoma prikazujejo stopinje do katerih se je krtača segrela) pomaga las razčesati, zgladiti, poravnati, mu vrniti lesk, nekaj mehkobe na dotik.

KAKO DELUJE NA MENI?

Na mojem tipu las krtača kljub vsemu deluje. Potrebovala sem nekaj časa, da sem se privadila njene velikosti, tudi teže, seveda niti ni tako zelo lahka kot klasična krtača, potrebno je bilo dobiti nekaj občutka v rokah za prijetne potege, saj sem na začetku bila prehitra in so me potegi kar precej "cukali". Nastavim si najvišjo temparaturo, (naj pa poudarim, da keramične ploščice potrebujejo kar nekaj časa, da se segrejejo). Pri prvih potegih krtače skozi moj las, zaznam rahlo naelektrenost, (kljub temu, da krtača vsebuje ionske delce, ki le to preprečujejo), ki se do konca uporabe umiri. Všeč mi je, da moj tip las dodatno zgladi, dodatno ukroti manjše laske, ter da je sam efekt obstojen do naslednjega pranja las. Uporaba je varna, preprosta (brez opeklin in poškodb tudi, če krtačo dobro pritisneš ob lasišče, saj vsebuje"anti burn" tehnologijo), če jo pozabiš izklopiti se v roku ene ure izklopi sama. Po nekaj kratni uporabi nisem zaznala, da bi bili lasje zaradi uporabe poškodovani, pusti, slamnati in suhi, ravno obratno po uporabi so gladki, mehki in sijoči (vedno uporabim pred uporabo olje za lase in zaščitni sprej). Kako se obnese na gostem tipu las, nisem testirala, bi pa rekla, da je efekt zagotovo večji kot na tankem in ravnem lasu. Cena: 23,99 eur.


Izdelek lahko naročiš v spletni trgovini Megapanda.si tukaj, ter preveriš še vso preostalo ponudbo.  Izkoristiš pa lahko še mojo kodo za popust.

























PR* izdelek

Komentarji

  1. Uuu, to bi pa jaz rabila :) ker sedaj kar redno uporabljam likalnik, tako, da bi bila ta krtača za moje lase, super nadomestek :) moram malo prečekirat ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. I heard a lot of great things about this "brush" and I love it !!

    Charming Coco

    OdgovoriIzbriši
  3. Moram preizkusiti to krtačo tudi sama <3

    OdgovoriIzbriši
  4. Odgovori
    1. Martina živjo, krtačo lahko kupiš v spletni trgovini Megapanda.si:tukaj http://megapanda.si/izdelek/krtaca-za-ravnanje-las/
      Če na koncu naročila vtipkaš še mojo kodo za popust: MONIKA dobiš še dodatnih 15% popusta. :)*

      Izbriši

Objavite komentar