• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

NA TESTU: NARAVNA NEGOVALNA LINIJA OLIVELLA!




Sleherna sestavina, uporabljena v Olivella izdelkih je ocenjena s strani PETA organizacije!


100% ekstra deviško olivno olje, brez barvil, dišav, SLS, SLES, brez živalskih sestavin, maščob, parabenov, glutena, hipoalergena, ni testirana na živalih, dermatološko preverjena. Čista, naravna, koži prijazna, bogata z antioksidanti, njena embalaža pa okolju prijazna. 


TEKOČE MILO ZA OBRAZ IN TELO VIOLET

Najbolj univerzalen negovalni izdelek za celotno mojo družinico. Priročna količina, dozirni sistem na pumpico (brezhibno delujoča), nežna tekstura (ki ne ustvari pretirane pene, se ekstra hitro izpira), prijetno diši (olive, vijolice: naravno pridobljeni vonji), kožo očisti, ji povrne vlago, je ne izsuši in jo brez težav uporabiš tudi na obrazu. Makeupa ne bo odstranila dobro, si pa lahko brez slabe vesti, če z njo očistiš obraz po predhodnem čiščenju z micelno vodico, mlekom z njo umiješ obraz. Sicer mi na obrazu ni dovolj vlažilna, da na to ne bi potrebovala dodatne nege, po telesu tovrstne potrebe nimam. Najbolj všeč je zagotovo mojemu fantu, ki pravi, da je zanj to popolen izdelek: vse v enem :). Cena: za 500 ml/ 10,95 eur.


OLIVNI NARAVNI ŠAMPON ZA LASE

Ali ni Alpstories Aloe vera eden mojih najljubših naravnih šamponov za lase!, je, ampak ima izredno dobro konkurenco (ki je cenejša), in ker mi šampon več kot odlično ustreza. Dodatni  plus dobi, saj se lepše razporedi po celotnem lasišču, pena je bogatejša, a se kljub temu izpira izredno hitro, je efekt na lasišču in celotni dolžini las super. NE izsuši lasišča, ne povzroča srbečice, to je pa pri meni NAJBOLJ POMEMBNO. Tudi brez balzama bi konice bile v dobrem stanju. Ne zaznam naelektrenosti in vozlanja. Upam, da se bo dobro obnesel čez zimo, ko se vrne obdobje suhih prostorov (pri meni v službi se je že začela sezona kurjave), saj mi je trenutno tako všeč, da gre njegova vsebina proti koncu in si bom naredila zalogo.  Cena: za 250 ml/ 9,95 eur.



Več o blagovni znamki Olivella lahko si lahko prebereš tukaj, celotno ponudbo pa lahko preveriš in kupiš v spletni trgovini Kozmetix.si.



Za Vas zagotovo preizkusim še kakšen Olivella izdelek, saj je nabor izdelkov pester in širok, ter Vas do takrat pozdravljam kot Kozmetix.si ambasadorka.



























Komentarji

Objavite komentar