• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

WEEKEND TO DO LIST #2


Prejšni vikend mi je uspelo opraviti vse kar sem si v seznamu opravkov zadala, no za izjemo kitajske hrane, ki smo jo nadomestili med tednom, ter naredila poleg tega še ogromno drugih stvari. Tega vikenda se res veselim, ker je tudi prost vikend za mojega fanta in ga bomo lahko res koristno izkoristili.

Kostanjev piknik. Pri prijateljih, z pico velikanko, mojimi in njihovimi otroci.


Poletna oblačila. Sedaj je pa res čas, da jih pospravim iz omare in se založim z toplejšimi kosi. Zjutraj je pri nas že precej hladno in ne bodo več dovolj samo tanke jopice. 


Metin čaj. Kako je sploh možno, da ni niti enega samega metinega čaja, oz. ni sploh nobenega čaja pri hiši. Tako, da je to eden prvih opravkov. Z mojo prijateljico Vanjo sva med tednom skočili na hiter klepet in njam kako dober je bil tisti metin čaj iz čajnice..hm..pozabila, povprašamVanjo iz bloga It´s all about makeup and passion :).

Flow Kosmetiikka maska za suho in utrujeno kožo. Po šolski koloniji, sem končno prišla do  7 urnega spanca v kosu, ampak vseeno verjamem v Flow masko, da bo mojo kožo dodatno prebudila in bi jo rada dodobra stestirala, preden podam svoje mnenje. 
 

Mesečni favoriti. Imam fotografije, za sam opis in mnenje pa preprosto ta teden nisem imela časa, da bi ga dokončala.Tako, da do nedelje objavo zagotovo končam. Se je že veselim, je ena mojih najljubših.


Midva. Še vedno se vsak mesec, na datum, ko sva se spoznala (10) spomneva, kako veliko nama pomeni, ker sva 10 septembra bila oba zasedena, bova v nedeljo zvečer nadoknadila ta datum. Tokrat izbiram film jaz in bo zagotovo komedija :).

Testiranje novih izdelkov Magic Planner :) in nekaj novosti, ki sem jih kupila v Dm-u.




Pa tvoji vikend plani? Če mi bo uspelo postoriti vse, ti sporočim prihodnji petek. 
























 

Komentarji

  1. Chai so pomoje tile čaji... dobijo se v lj v btcju tudi :)
    Morema ponovit tale metin čaj... js ga bom tudi drugič :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Lovely post dear!Have a great weekend! xx

    OdgovoriIzbriši
  3. Sem že prejšnji teden brala tvoj vikend seznam opravil in lepo, da ti je uspelo vse opravit :) Si bom tudi jaz zdaj napisala seznam opravil za vikend in upam, da bom vsaj pol tolko uspešna kot ti :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Včeraj sem prejela moj prvi Flow izdelek in ne boš verjela naročila sem si ravno to masko za suho in utrujeno kožo. Tako, da ta vikend jo moram stestirat :)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar