• 1
  NARAVNO OBARVANO
  Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
  BERI DALJE
 • 2
  SREČNI ATELJE
  Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
  Beri dalje
 • 3
  VIKEND ŠOPEK
  Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
  SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

ČAROBNO LETO Z MAGIC PLANNERJEMČisto zares je čaroben in magičen!


Ne bom izgubljala besed o njegovem dizajnu, barvi, trdih platnicah, funkcionalnosti. Mene je prepričala že prejšna verzija, ki sem jo predstavila tudi v svoji rubriki Podpiramo slovensko tukaj, kjer z nakupom podprem slovenske ustvarjalce in Magic Planner si absolutno ponovno zasluži mesto na blogu še enkrat. Tematsko gledano je podoben prejšni različici, mogoče za kanček bolj preprost in na posameznih straneh ni preveč nasičen z napisi. Izjemno mi je všeč pisava, tudi več prostora za moje zapise in pri posameznih mesecih namesto slikovnega gradiva, dobiš krasne motivacijske zapise. 

Seveda si lahko izbereš tudi čisto črno klasiko, ali pa tako zelo popularno coloring verzijo, da svoje magično leto obarvaš kar v svojih barvah. Tudi motivacijske kartice so letos usmerjene v coloring motive in so kot vedno krasno darilo.  Zlata različica plannerja stane 13 eur (plus poštnina).

Svoje naročilo lahko oddaš preko maila: support@lifewithmagic.com, kjer NE pozabi pripisati imena in priimka, telefonske številke, naslova za dostavo, kaj in koliko artiklov naročaš ter način plačila. Za vse informacije, preveri FB stran Magic Plannerja tukaj.Sedaj pa hitim planirati svoje čarobno leto in te magično pozdravljam. :)
Komentarji

 1. Zgleda čudovito! Pa na sploh se mi zdi da si dosti bolj motiviran in organiziran z enim dobrim plannerjem :) xx

  OdgovoriIzbriši
 2. Js tudi komaj čakam na svojega. ♡

  OdgovoriIzbriši
 3. Thanks dear :D

  OMG, so amazing :D I«m totally addicted to this kind of planners, notebooks and agendas :D I need it :D

  NEW TIPS POST | Facial Contour: For all Kind of Faces, Tricks and Products to Use.
  InstagramFacebook Oficial PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

  OdgovoriIzbriši
 4. Tale planer pa je naravnost čudovit, sploh nisem vedela, da obstaja :)
  Zgolj po naključju sem odkrila tvoj blog, sploh ne vem kje si se skrivala. In moram ti priznati, da mi je zelo všeč kako si ga uredila, vse je top od headerja pa do slik in podpisa.

  OdgovoriIzbriši
 5. Waaaaaaaaw, čudovita vsebina plannerja. <3 Jaz sem svojega kupila v Mladinski knjigi in je zelo zanimiv, saj je pol pobarvanka pol pa planner. Komaj čakam, da povem kaj več o njem v objavi. Si pa eno leto defintivno moram kupiti tale Magic planner. Love it! xx

  OdgovoriIzbriši

Objavite komentar