• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

NA TESTU: MIA HOYTO COSMETICS





Mia Höytö je svojo ljubezen do organske kozmetike ustvarila zaradi svojega navdušenja nad organsko prehrano, samo vprašanje časa je bil o koraku po lastni organski kozmetiki. Mia se je na Finskem zaradi neprijaznih klimatskih razmer borila z veliko kožnimi težavami, ki si jih je z linijo  Mia Höytö Cosmetics tudi odpravila. Certificirana Ecocert Greenlife organska kozmetika je svojo luč ogledala leta 2012 in se s svojo kvaliteto prebila tako na evropski in ameriški trg. V Sloveniji jo uradno zastopa Kozmetix.si spletna trgovina.


VALO KREMA ZA PRED OKOLI OČI

Prvič sem imela priložnost preizkusiti tako vrhunsko, da ne rečem kar prestižno negovalno kozmetiko na nivoju. Že sama embalaža, brezhibno delovanje pumpic naredi prvi vtis dober. Krema na prvo žogo ni nič posebnega, lahka nemastna kremna tekstura, ki se ne svaljka in lepi pod očmi, se lepo vpije v kožo. Priznam, da odlično vlaži, že skoraj malce nahrani, tiste z zrelo kožo bi jo vzljubile, ker je občutek vlaženja izredno dolg. Če je moja koža pod očmi drugačna? Po skoraj 2 mesecih uporabe ne opazim razlike v efektu med njo in Melvitino Nectar Supreme, vendar, če pomaga dejstvo, da v zadnjem letu nisem ustvarila novih gubic že nekaj pomeni. Je pa krema za predel okoli oči ena tistih, ki potrebuje veliko mesecev, da pokaže svoj rezultat. In Vam ga poročam ob koncu uporabe. Pregled sestavin in opis le teh TUKAJ.  Cena: 39,60 eur.

SAIHKE MEHČALNI TONIK

Za obraz je bil malo čudo ob prvih uporabah. Tonik, ki ga med dlanmi ustvariš v mehko, nežno, zračno peno, ki jo na to preneseš bodisi z tapkanjem, masiranjem v kožo. Ne pomnem kdaj sem tonik nazadnje v obraz prenesla z rokami, pa vendarle je tukaj efekt na tovsten način izreden. 1.teden uporabe mi ni bil všeč, dobila sem nekaj mozoljev, ki so se hitro pomirili, pa vendarle sem vztrajala dalje. Ne znam opisati koliko vlage se prenese v kožo. Poleg tega kožo zmehča, jo naredi izredno gladko na otip in popolnoma nič mastno in lepljivo. Najbolj zanimivo mi je tudi to, da se ga porabi za celoten obraz zelo malo, saj že majhna količina ustvari precej pene. Zakaj je sploh boljši od drugih?. Zaradi sestavin, dejstva, da se le te aktivirajo z ustvarjeno peno in ogromna količina vlage. Pregled sestavin in opis le teh TUKAJ. Cena: 24,50 eur. 


LUMOUS BOGATI HRANILNI SERUM

Je kot ogromno vedro vlage, ki jo prenesete na obraz in vso to vlago zaklenete vanj. Točno to je efekt, ki si ga vedno ponavljam. Vodeno-gelna tekstura, ki jo moraš ponovno med dlanmi aktivirati v peno, da sestavine začnejo delovati se izredno hitro prenese v kožo. Lahek, nemasten, vlažilen, z efektom gladke, mehke kože, ki zelo dobro vpije nadaljno nego, ki bi z njim bila dovolj brez nadgradnje. Skupaj s tonikom Saihke sta popolna kombinacija vlage, (na začetku sta povzročila nekaj manjših mozoljev) osvežitve in ju v kombinaciji najraje uporabim zjutraj, dejansko dobiš občutek, da te skupaj malce poživita. Mislim, da je primeren kar za vse polti kože. Kombiniram ga z Caudalie in Plantea kremami za obraz in koža je kombinacije sprejela zelo dobro. Nominiran za nagrado Cosmopolitan Beauty Awards 2016 v kategoriji organske kozmetike. Pregled sestavin in opis le teh TUKAJ. Cena: 54,50 eur.


GLAVNE NEOKRJENE AKTIVNE SESTAVINE: brezova voda, olje morske krhlike, naravna hialuronska kislina, olje semen črnega ribeza, beta glukan, izvlečki ovsa.




 Bi preizkusila tovrsten način nege, ki ga moraš aktivirati v peno preden začne učinkovati? Meni je tovrstna linija pravi užitek in je negovalna rutina z njo pravi užitek, seveda, ko se nanjo v celoti privadiš.




Kozmetix.si ambasadorka


















Komentarji

  1. Če ne bi tukaj prebrala ocene me verjetno ne bi nikoli pritegnilo...bere se odlično, bom prav še malo dodatno prečekirala kaj o njih in izdelkih :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaz je pred sodelovanjem nisem pozanal, tudi nekatere sestavine so mi bile izredno tuje, npr. brezova voda, le t aje pri njih beauty elixir. Meni je sedaj po 2 mesecih izredno všeč, sem pa potrebovala nekaj časa, da sem se privadila na njih.Drugačni so:).

      Izbriši
  2. Če ne bi tukaj prebrala o tej znamki ne bi vedela, da imamo to pri nas. Nisem še nikoli imela kake take stvari, ki bi bila podobna tvojemu opisu. Se pa zanimivo bere. Samo je pa precej draga.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga Blanka, v Kozmetix.si spletni trgovinici imajo njihove izdelke,to je iista spletna trgovina, ko sem pisala o Flow izdelkih. Tudi sama še nisem imela izdelkov, ki jih aktiviraš v peno, res je zanimivo, pa zelo vlažilni so. Cena je mogoče malo visoka, ampak za to ceno izdelki delujejo.

      Izbriši
  3. Bere se tako dobro, da me zanima, če se da opravičit njeno ceno. Malo veliko je dati toliko za serum ali pa kremo za oči. Niti tonik ni poceni. Sicer imam res zelo suho kožo, že strmi k 40-im ampak ne vem ali bi kdaj bila pripravljena odšteti toliko zanjo. Lep pozdrav Jana.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kar se cene tiče, so to izdelki, ki niso tako masovno proizvedeni kot kakšen npr. Loreal, Nivea, Dove. Mene spominjajo na naš 4kids and Us, ki so odlični, samo vsi se vtikujejo v njihove cene, češ kako so visoke, nihče pa se ne vpraša kako majhna proizvodnja je to, vse na roke, vsaka etiketa ročno prilepljena, vsaka embalaža ročno polnjena, kvalitetne sestavine, dizajn. Mia H. pa ima tudi Ecocert certifikat in je meni cena opravičena. Nekako certifikatom zaupam bolj, kot samo omembi, da nekaj je naravno. Čeprav boste z podobnimi, istimi certifikati našli tudi polovico cenejše izdelke, ki so ravno tako odlični, nekateri imajo tudi to filozofijo, da s svojo dostopnjostjo želijo biti dosegljivi vsem ne samo višjemu rangu in to sama izredno podpiram, mogoče tudi pri MH v bodoče sledijo tovrstnemu trendu, konec koncev šo še mlada znamka, ki utira svojo pot.

      Izbriši
  4. Fabulous review dear. Loved your detailed post. kisses

    OdgovoriIzbriši
  5. Thank you so much my dear :D

    I didn't know about this brand but sounds super interesting. Great review as usual :D

    NEW FASHION POST | Women Trend Alert: MULES it shoes.
    InstagramFacebook Oficial PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. This brand is amaziiinggg:):) Thank you Miguel for nice comment*

      Izbriši
  6. Dizajn teh izdelko mi je izredno všeč. Minimalističen in eleganten :). Tonik in serum se bereta zanimivo. Jaz sem ugotovila, da če tonike nanašam z roko, učinkujejo bolje. Imam tudi občutek, da zapravim manj izdelka. Ko jih dam na bombažno gobico, se pol vpije in sploh ne pride na obraz. Serumi so mi vedno bolj všeč. Se mi zdi en tak multi task izdelek, ki naredi največjo razliko na koži :).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Petra dizajn je tako lep, res svež, minimalističen, že embalaža pove svoje:). Tonik in serum sta tako zanimiva, vsa tista pena, ki nastane in se prenese v kožo, tako dobro vlažita, čisto posebna sta. Jaz obožujem dobre skin care izdelke, sploh serumi so mi pri srcu, ker prodrejo globje v kožo in če bi izbirala med dobrim serumom ali kremo bi izbrala serum:)

      Izbriši

Objavite komentar