• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

ADRIA SPA: ALOE VERA PENA ZA TUŠIRANJE


Adria Spa se s svojo pestro izbiro negovalnih izdelkov ponaša tudi z penami za tuširanje. Na trg so lansirali tudi nove vonje.  Priznam, da dejansko pen v naravnih izdelkih več ne pogrešam, razen, še vedno mogoče pri negi las, kjer sem potrebovala veliko časa, da sem se odvadila tistih bogatih pen klasičnih šamponov, ampak sem si na koži z tovrstnim sistemom priklicala spomine na tisto pravo bogato peno.


ADRIA SPA ALOE LINE PENA ZA TUŠIRANJE

Pena za tuširanje (50 ml) je ena tistih potovalno priročnih embalaž, ki ne zasede veliko prostora in je izredno lahka. Mene spominja na  peno za britje in Vam jo tako najlažje predstavim, nima predhodne gelne teksture, ki se na to spremeni v peno, ampak, ko pritisnemo na izstisni sistem dobimo bogato peno, ki pa precej hitro začne v volumnu upadati. Vonj je zanimiv, izrazit, vendar nevsivljiv, nisem pa prepričana, če me spominja na Aloe vero, konstantno imam v glavi vonj po moški peni za britje, ali pa je moj fant uporabljal v svoji negovalni rutini nekakšen podoben vonj in mi je ostal v spominu. Mislim, da bi bil vonj všeč tudi moškim. Pena je krasna, nežna, mehka, lepo očisti kožo, moje ne izsuši, kar ji daje velik plus, naredi jo mehko in nežno (trkam, ker imam kožo po telesu v res dobrem stanju) in je za celo telo ne potrebuješ veliko. Včeš bi bila tudi otrokom, mojemu sinu je tako všeč, da dejansko uživa ob sprejanu in ko vidi, da je pene zmanjkalo ponovi postopek in dejansko dela to tako dolgo, da mu jo moram vzeti stran. Sem mu jo pa opisala kot nekaj ekstra posebnega in greva sedaj brez težav pod tuš. Zelo zanimiv izdelek, ki ga moraš preveriti. Cena: 50 ml: 4 eur, 150 ml: 6-7 eur: odvisno od vonja. 



NAGRADNA IGRA: V sodelovanju z Adria Spa na moji FB strani TUKAJ podarjamo peno za tuširanje z Aloe Vero. Navodila so čisto preprosta in nekdo izmed Vas se bo lahko razvajal malce drugače.





Adria Spa pene za tuširanje najdete vspletni trgovini tukaj, kjer lahko izbirate med dvema različnima velikostima in različnimi vonji. P.s moja res največja favorita Adrie Spa sta: Sladkorni piling limona&suhocvetnica in suho olje za obraz Fresh



















With LOVE Sugarlove blog 

Komentarji

  1. Fabulous review. Loved your detailed post

    OdgovoriIzbriši
  2. Sliši se zanimivo :D in še enkrat moram povedat, da je tvoj izgled bloga prov sprostitev za oči, super slike, razporeditev,barve, vse! I love it! (Tamara)

    OdgovoriIzbriši
  3. Sem ravno včeraj kupila njihov gel/peno za tuširanjem z vonjem pomaranče in limonske trave ter ga moram zelo pohvalit. Sem kupila njihov izdelek na sejmu po naključju in vidim, da sem se dobro odločila.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sem prav vesela,d a Vam ustreza, meni je res zanimiva stvar, sploh za otroke še bolj. Trkam pa še posebej za to, ker mi ne izsuši kože.

      Izbriši
  4. Čudovita objava! Bo treba to malce preizkusit :D xo

    Visit me: http://naturallymarcela.blogspot.si/2016/04/slimtox-tea.html

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga Marcela, penice so super, sedaj imajo še popust v spletni trgovini PENA 10 za 10% popust, če te mogoče zamika.

      Izbriši
  5. Absolutely, my dear. I really think the same :D

    As I said, I really love products with aloe vera because they have a lot of benefits!

    NEW PERSONAL POST | My Sunnies Collection!
    InstagramFacebook Oficial PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Zanimivo, nisem še videla pene za tuširanje. ;)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar