• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

4 KIDS AND US: DNEVNA POMLAJEVALNA KREMA ZA OBRAZ & MLEKO PROTI CELULITU


 










Bi se zlagala, da je zgodba 4 kids and us neizvirna, neunikatna in nezanimiva. Odlična zgodba, ki je plod kreativnosti, znanja in trdega dela. Slovenska, majhna, a uspešna zgodba, ki je v blog sferi in pri posameznikih že zelo poznana. Prepoznaven, svež, minimalističen dizaj, odlične sestavine, majhna proizvodnja, ročno pakiranje Vas ne bo pustilo ravnodušne. 


4 KIDS AND US DNEVNA POMLAJEVALNA KREMA ZA OBRAZ

Zakaj je dnevna pomlajevalna krema boljša od drugih? Prvi razlog naj ne bo krasnen steklen 50 ml lonček, ki dobi velik plus, saj je v temni barvi, ki ščiti vsebino pred svetlobo in podaljšuje obstojnost sestavin, naj ne bo njegova ročno prilepljena etiketa in in na kartonastem papirju zapisane sestavine in naj ne bo nežen vonj po propolisu ampak sestavine, tekstura, efekt in rezultati. Skrbno izbrane sestavine, ki bodo ustrezale vsem tipom kože. Ko sem kremico prvič uporabila sem zaznala tisti pravi in neumeten vonj po propolisu, točno sem vedela, da je to vonj propolisa. Strah me je bilo prve uporabe in tega ali mi bo krema odgovarjala, se bo skladala z mojo rutino, ki je trenutno res dobra in koži ustreza. Pa so bili strahovi odveč. Krema ima tako dobro teksturo, bogata, ampak tako lahkotno mazljiva, res jo lahko dobro razmažeš in ni ena tistih ekspresno vpojnih. Hemptouch konopljina vitaminka krema za obraz se dobesedno vpije takoj in se ti zdi, da še preden jo razmažeš je že vpita v kožo. 4 kids and us pa se vpija enakomerno in na koncu pusti navlaženo, mehko, nežno, celo malce napeto kožo, ki pa ni na otip popolnoma nič mastna, ali pa težka ob občutku nošenja. Strah me je bilo izbruha mozoljev, pa je tudi ta strah bil nepotrebn. Popolnoma nobene slabe reakcije, niti ob fazi menjave, saj sem jo nadomestila z Marilou Bio organsko kremo. Celotna nega je kvalitetna in izbrana in težko rečem, da je samo ta krema naredila mojo kožo takšno, rečem lahko samo to, da ne najdem nobenega minusa in da je vredna vsakega centa. Sem pa 100%, da na dolgi rok pusti, dehidrirani, nenavlaženi koži bistveno popravi stanje. Odlična dnevna nega, meni še ljubša večerna. Cena: okoli 50 eur.

5/5 

4 KIDS AND US ANTICELULITNO MAZILO

Nič ne odpravi celulita bolje kot telesna vadba. Preverjeno na lastni koži! Nikoli nisem nasedala raznim kremam o tem kako bodo pomagale koži same od sebe brez še drugih preventivnih ukrepov. Sem jih pa smatrala kot dodatek in nego, ki v sklopu več dejavnikov lahko pripomore k zmanjšanemu celulitu. Klasična bela tubica, s pokrovčkom in ročno prilepljeno etiketico. Odlične sestavine npr. čili, kofein, kokosovo maslo, olje šipka, eterična olja...). Nežno rozkasta barva izredno lahke, mogoče malce vodene teksture z vonjem po zeliščih, ki se v stiku z kožo razvije in nekaj časa hladi, se hitro vpija, ampak dopusti možnost masaže. Ustvari mehko, gladko, nemastno kožo na otip, njej efekt pa zaznaš še naslednje jutro. Všeč bo vsem tistim, ki ne marate krem, ki se predolgo vpijajo in se po njih ne morete takoj obleči. Sicer sama pridno migam in skrbim zase in celulit ni moj največji problem, je pa dobra sestavinska nega, ki bi jo kot mleko za telo uporabljala kar po celem telesu, če bi bila brez mentolastega občutka. Cena: 24,90 eur. 

4/5


4 Kids And Us ima krasno, pregledno spletno trgovino TUKAJ, kjer pri posameznih izdelkih lahko preberete za vsako posamezno sestavino kaj pomeni. V njihovi ponudbi imajo tudi mazilo za suho in občutljivo kožo, olje po sončenju, medeno in otroško milo.













PR izdelek*

With LOVE Sugarlove blog

Komentarji

  1. Monika, občudujem tvoje slikice...si včasih prava inspiracija. <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Sandra,meni pa veliko pomeni tvoja pohvala. In upam, da sem v navdih in inspiracijo tudi kdaj tebi, potem Vem, da dobro delam*:)

      Izbriši
  2. Great review sweetheart...thx for sharing!

    OdgovoriIzbriši
  3. Tvoje slikice so res božanske, pohvale :).
    J. <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Oh,izdelka sta fotogenična pa je potem veliko lažje ustvariti kakšno fotografijo. In hvala za pohvale, mi pomenijo veliiiikooo :).

      Izbriši
  4. Meni tako všeč tole mleko za celulit, sicer ga seveda ne odstrani (in tudi nimam večjih težav), pa vseeno mi tako paše ta občutek na koži še naslednji dan in vonj <333

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A, ne prav tak osvežilen občutek je, direkt za poletje, ko je vroče pa, da malo hladilnega efekta. Pa meni je predvsem všeč ker se hitro vpija.

      Izbriši
  5. Ta njihova pomlajevalna krema je res enkratna. Jaz sem že skoraj pri koncu in že komaj čakam, da jo lahko zopet kupim (samo morem najprej še ene na zalogi porabiti :/)...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. res je enkratna, jaz mislim, da jo bom porabila za kakšen mesec. Ravno prav, ker potem grem na lažjo nego, mogoče samo serum in to ni bil moj zadnji lonček. Absolutno ne. Ja zaloge so kar hude, jaz trkam, da imam sedaj za sproti in, da ko porabim bo treba nabavit nekaj novega.:)

      Izbriši

Objavite komentar