• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

MELVITINA KOLEKCIJA MEDENI NEKTAR


Nova Melvitina kolekcija Medeni nektar se ponaša z novo formulo in teksturo. Glavna zvezda kolekcije je zagotovo ekološki timijanov med, ki izvira iz zaščitenih naravnih območij in je pridobljen v skladu z strogimi predpisi o varstvu čebel in njihovem naravnem habitatu. Ima izredne obnavljajoče in hranilne lastnosti, kožo pa takoj po uporabi pomiri. 
 

MELVITA CERTIFICIRANO ORGANSKO POMIRJAJOČE KREMNO MLEKO ZA TELO

Kremno mleko za telo me je najprej prepričalo s svojim videzom, vonjem, teksturo in končnim rezultatom. 200 ml mleka za telo v tubici, ki je predhodno zavarovana v predelu pokrovčka, da ga nihče pred tabo ne more odpreti, kar mu daje še večji plus, krasno diši, medeno z pridihom timjana.Vonj je nežen, nevsivljiv, naraven in bi ga vzljubili tudi tisti, ki niste ljubitelji naravnih vonjev. Meni diši prelepo. Tekstura mleka je preprosto povedana čudovita. Lahka, a vseeno bogata, tekoča, nežna, krasno mazljiva, hitro vpojna in ena tistih, ki je primerna tudi za toplejše mesece. Njen efekt na koži pa mehka in nežna na otip, ki ni mastna in lepljiva, nahranjena, vidno izboljšana, njen učinek pa zagotovo občutiš še naslednji dan. Hitro pomiri razdraženo kožo in se odlično obnese po depilaciji. Primerna za različne tipe kože. Moji suhi koži ustreza odlično. Pa ji bo čez čas doprinesla tudi vidno izboljšano teksturo in videz na dolgi rok?, pa je pri meni tako, da bom tovrstno mnenje lahko podala takrat, ko jo bom porabila do konca. Ne draži kože in je ne iritira. Sestavinsko odlična, 99% sestavin naravnega izvora, 21% sestavin ekološke pridelave. Cena temu primerna in ga moraš obvezno preveriti. Cena: 19 eur.


MELVITA CERTIFICIRANA ORGANSKA POMIRJAJOČA KREMA ZA ROKE 

Ni težko podati mnenja o še eni prekrasni kremi za roke, ki je odlična v vseh pogledih in je ena izmed najbogatejših Melvitinih krem za roke. Ima prelep dizajn, klasično-higiensko embalažo, prekrasen medeno- timjanov vonj pa je eden tistih, ki Vas bo tudi, poudarjam ponovno: če niste ljubitelji naravne kozmetike zagotovo prepričal. Res nežen vonj, a vseeno, če se mu dovolj dobro posvetite, lahko razločite glavni sestavini. Nemoteč, nevsivljiv in popolnoma naraven. Tekstura kreme, lahkotna, a vseeno ob nanašanju bogata. Izredno lepo mazljiva, ni pa njhitreje vpijajoča krema, ki sem jih kdaj preizkusila. Občutek na rokah ni samo vlažilne narave, ampak tudi izredno hranljiv in to je tudi glavni cilj kreme: nahranjena koža. Pomirja razdraženo, suho kožo, in jo, ko se v celoti vpije naredi mehko, nemastno, nelepljivo in bogato nahranjeno. Zaznam jo na rokah tudi po uporabi vode. Ni ena tistih krem, ki se ekspresno vpije in imaš nato občutek, da je dobro opravila delo, čez čas pa ugotoviš, da je premalo hranljiva in bi potreboval spet ponoven nanos. 99% sestavin naravnega izvora, 23% sestavin ekološke pridelave. Odlična krema, z odličnimi sestavinami in vredna svojega denarja. Toplo priporočam, sploh, če si v iskanju nove kreme za roke, ne bo ti žal, da boš izbrala ravno to. Cena: 30 ml: 7, 10 eur, 75 ml: 13,70 eur.



Medeno kolekcijo lahko kupiš, preveriš v Melvitini spletni strani tukaj ali pa pokukaš po Mullerjevih poslovalnicah. Obljubim, da ti ne bo žal niti enega samega evra. P.s pa še odlično zdravo darilo za prihajajoč materinski dan :).












With LOVE Sugarlove bog

Komentarji

  1. Ah Melvita <3

    Škoda komentarja, bi vse pokvaril.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dejansko sploh ne rabi besed in komentarjev, ker te pusti zaprtih ust:):):):)

      Izbriši
  2. Interesting beauty products. We keep in touch. xx

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Melvita is amazing brand and if you can, you should check their products*

      Izbriši
  3. Great post dear <3 Following you on GFC #95 <3
    kisses
    http://www.rockmyboots.blogspot.com.es/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Thanks Irene and thanks for following me and my blog, number 95 is beautiful:)

      Izbriši
  4. Me kar mika, da bi si kupila kremo za roke. :) Odkar delam, si konstantno razkuzujem in umivam roke pa še v rokavicah se mi zelo potijo. Zato se mi je koža na rokah zelo izsušila. :/ Tako, da sem v iskanju ene super hranilne kreme. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vanja ta krema je tako dobra, da ne govorim o sesatvinah in res dobri nahranjenosti rok. Takoj pomiri suho kožo. Imam zelo klorirano vodo in po po umivanju posode me vse srbi in zateguje, Melvitina krema situacijo reši takoj. Je pa ekstra hranljiva tudi od LCDM vrtnarični balzam za roke, še bogatejša od melvite, odlična je tudi klasika L´Occitana karite. Nujno moraš svojim obremenjenim rokicam dat eno fajno kremico:), take priročne velikosti za v uniformo.

      Izbriši
    2. Trenutno imam L'Occitanovo... ampak tako gre po njej in mi jo je škoda, ker jo večkrat potem sperem. -.- Hvala za predloge, bom definitivno prečekirala. ;)

      Izbriši
  5. Če ne bi imela doma toliko krem za roko, bi zagotovo šla po tole :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ti prav verjamem, da bi šla in vem kak je ko jih imaš cel kup, mogoče se do zime kakšna porabi:), pa potem pride na vrsto:)

      Izbriši

Objavite komentar