• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

LILY LOLO NATURAL LIPSTICK: LOVE AFFAIR











LILY LOLO NATURAL LIPSTICK LOVE AFFAIR

Lily Lolo ima enega tistih fotogeničnih dizajnov, ki ga je res enostavno fotografirati. Naravna šminka v odtenku Love Affair ima značilen Lily Lolo dizajn črno-bele kombinacije. Zelo kvalitetno, kompaktno embalažo in odtenek, ki je nosljiv, naraven, preprost, nevsivljiv in ustreza barvnemu tonu mojih ustnic. Formula šminke je kremna, vlažilna, mehka, mazljiva in me malček spominja na obarvan balzam za ustnice. Dobro prekrivnost dosežemo z nekaj kratnimi potegi, vendar pa posledično zaradi tega dobimo res dobro navlaženost ustnic in dober barvni pigment. Končni finiš so naravno obarvane ustnice v odtenku nežne nude rjave z podtonom rožnate, ki zagotovi sijoč končni videz. Zakaj mi je všeč? V prvi vrsti zaradi barve, ki mi prvotno, še pred nanosom ni delovala obetavno in si je na sebi nisem predstavljala, saj sem mislila, da bo izpadla precej rjavkasto, jaz pa sem večji ljubitelj rožnatih.Tako pa na meni  izgleda bistveno svetlejša, kot pa, ko jo odvijemo iz embalaže, sploh, če je nanesem manj. Barvni odtenek lahko brez težav nadgrajujemo. Všeč mi je vlažilna in kremna formula, sijoč končni videz, prva sestavina v šminki pa je ricinusovo olje. Ne vsebuje nepotrebnih nezdravih dodatkov, nima posebnega vonja, dodatka barvil, ni testirana na živalih in je veganska. Želela bi si daljšo obstojnost, vendar pa glede na to, da ni mat, le to od nje niti ne pričakujem, jo pa lahko malce s transparentnim pudrom zmatiramo in povečamo obstojnost. Šminka bi resnično bila všeč tistim, ki želite naravni videz in dobro navlaženost ustnic, brez predhodne uporabe balzamov. Odtenek iz iste linije in mi jemlje sapo in bi ga absolutno v prihodnje rada kupila je Passion Pink. Cena: 12,49 eur.




Lily Lolo šminko Love Afair lahko kupite v spletni trgovini tukaj, kjer lahko preverite še preostale barvne odtenke, ali pa pokukate med ostalo ponudbo Lily Lolo naravnih izdelkov.




















With LOVE Sugarlove blog

Komentarji

  1. Odtenek je lep, zame sicer preveč nevtralen, nude ampak tebi prav lepo pristoji :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Čudovite slike in čudovit odtenek šminke :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Odgovori
    1. Hvala Ina, meni je zelo všeč odtenek in krasno vlaži ustnice.

      Izbriši
  4. awesome post, i love your lipstick!!
    Would you like to follow each other on GFC?? let me know in my blog <3
    xx
    http://rockmyboots.blogspot.com.es/

    OdgovoriIzbriši
  5. Evo super. Ravno to tabim. Ceprav ni pa ravno pocen. Ampak si jo bom privosla. :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. če si tip za naravne šminke v naravnih odtenkih je Lily Lolo pravi naslov, brez dvoma:), pa še brez slabe vesti jo nosiš:):):).

      Izbriši
  6. Kako mega! Sploh pa ker je veganska, cruelty free :)
    Potem si ustnic ne rabiš namazati z balzamom preden se namažeš s šminko? To bi bilo meni res priročno :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. super zdrava šminkica jo jst kličem:), jaz pred njo ne uporabim nobenega balzama, ker mi res ne rabi. Niti takrat, ko se mi zdi, da imam suhe ustnice. Tako, da meni je res krasna. Spremljaj Lili Lolo imajo večkrat popuste, dneve brez poštnine.

      Izbriši

Objavite komentar