• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

WEEKEND RECIPIE: WELLNESS SMOOTHIE Z ORIFLAME NATURAL BALANCE SHAKI




WELLNESS SMOOTHIE Z ORIFLAME NATURAL BALANCE SHAKI
  
4 popolnoma preprosti in preverjeno dobri in okusni smootiji iz sestavin, ki jih zagotovo že imaš doma. Potrebuješ samo Oriflame Wellnes Natural Balance shake, ki bodo celotnemu sadnemu, tudi zelenjavemu obroku dodali piko na i. 8 let so potekale raziskave in sam razvoj natural balance shakov in kar 3 leta testiranja. Narejeni so po najvišjih standardih in imajo klinično dokazano delovanje. So okusni in veliko bolj sestavinsko prijazni. Vsebujejo OH iz jabolk, šipka in sirotke. Zmanjšujejo lakoto in željo po nezdravih prigrizkih, izboljšujejo raven energije in koncentracije, vsebujejo veliko proteinov, vlaknin in omega 3 maščobnih kislin. Uravnavajo krvni sladkor in nudijo vsa potrebna hranila. So naravnih sestavin in naravnega okusa, ki ne vsebuje glutena, perzervativov in barvil. Na voljo so v treh okusih, jagoda, vanilija in čokolada. 1 merica oz. 18 g shaka vsebuje samo 65 Kcal kar je enako enemu jabolku. Moj najljubši okus sta čokolada in vanilija. Sama si tovrstni smuti pripravim zjutraj  ali pa kot nadomestilo popoldanske malice. Občutek sitosti traja pri meni dobri 2 uri. Ker sama nisem več v fazi hujšanja, smutija ne pijem pol ure pred obrokom, saj na tovrsten način pripomore k izgubi telesne teže, saj na to pri obroku definitivno zaužije manj hrane kot bi jo drugače. Je pa pomembno, da uživate uravnoteženo, zdravo prehrano. Če si v fazi hujšanja, sadne smutije izpusti v času popoldanskih ur, poskušaj narediti detox terapijo vsaj za mesec dni in se izogibaj belemu sladkorju in gaziranim pijačam, ter omeji vnos bele moke, preverjeno deluje v boju z odvečnimi kilogrami.



Wellness Natural Balance Shake lahko naročite preko Oriflame spletne trgovine, bodisi preko Oriflame prodajalcev. Cena posameznega shake je 37, 97 eur. Preveri njihovo ponudbo shake napitkov, juh, proteinskih ploščic tukaj.














Komentarji

  1. O njam! Kar gušte si mi naredila! Jaz nisem nikoli upala teh "prahcev" kupit, ker se ne razumem v sestavine. Ampak če praviš, da so dobri, in če povrh vsega zmanjšujejo lakoto in izboljšajo počutje, rečem samo: njam? <3

    Mikela

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. S temi kolaži jih še sama sebi nardim:):)p.s imamna zalogiše kar nekaj smutijev:)Njam:)

      Izbriši
  2. Thanks my dear, so nice and kind always:)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar