• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

EN CORDE POSEBNA SVEČKA: GRENIVKA IN POMARANČA


 









 EN CORDE POSEBNA SVEČKA

To je pa čisto ekstra in posebna svečka. Uporabna, negovalna, zdrava in vsestranska, ki ne vsebuje konzervansov in umetnih dodatkov. En Corde svečka grenivka in pomaranča poživlja, sprošča, je čistilna in stimulativna. In kaj je njen uspeh?. Svečko prižgi, naj se stopi, nato jo ugasni in se z oljem namaži. Preprosto, ampak preverjeno deluje. Ko prejmeš svojo svečko na dom, je lično zapakirana v darilni vrečkici, v kateri se v kartonasti škatlici nahaja v temnem steklenem lončku (takšne kot jih ima 4 Kids and Us) s pokrovčkom na nanoj En Corde svečka. Na svečko je z majhno vrvico privezan droben zlat srček, na katerem piše made with LOVE. V rolicah zaviti in z trakcem zavezani pa še navodilo za uporabo, sestavine, rok uporabe in super domač recept (pri meni je to bil domač piling proti celulitu). Sestavljena je iz karitejevega masla, orehovega in oljčnega olja, ter dodatkom eteričnega vonja pomaranče in grenivke. Ima izredno nežen, rahlo sladek citrusni vonj, ki pa je popolnoma nevsivljiv in moteč. Ko jo prižgeš se maslo začne topiti zelo hitro in niti ni pretirano vroče in lahko s prstom hitro preveriš vsebino, čeprav je najbolje, da svečko nekaj časa pustiš goreti, jo na to ugasneš in olje porabiš. Olje ima tekočo, a izredno lahkotno-bogato teksturo, ki je krasno mazljiva, se dokaj hitro vpija in ga lahko uporabljaš kjerkoli na telesu. Sama sem ga zavzeto preverila na stegnih, pa ne iz razloga, da bo celulit (ki ga zaradi redne vadbe niti nimam pretirano veliko izginil), ampak zaradi efekta. Masaža je super, kot pri kakšnem drugem olju, enostaven, dobro mazljiv, in dejansko, če ga vzameš večjo količino res dobro poskrbiš za cirkulacijo. Super tudi za roke, suhe predele, na obraz ga nisem nanašala.  Efekt na koži pa je kot končni rezultat nemastna, mehka, navlažena in nahranjena koža in izboljšane teksture. Na voljo še vonji  vrtnica, kamilica, sivka, citronela in svečka po imenu mami. Cena: 60 g: 8 eur, 120g: 10 eur, 180g: 13 eur


Res je, da ti stanovanjene ne bo dišalo kot pri Yankee Candles svečkah, ki imajo zaradi svojih vonjev poseben status, ampak boš vesela, ker je tako drugačna, funkcionalna, uporabna, da si želiš, da bi vsako svečko lahko tako porabil. Pa še super darilo za tvojo najboljšo prijateljico, taščo, mamo ob vseh lepih praznikih, ki jih praznujemo punce v mesecu marcu :). P.s Teja super velik sonček si in tvoja pozitivna energija je nalezljiva in ne pozabi: Ustvarjaš nekaj tako zelo posebnega, da ti bo brez dvoma uspelo :)*.



Svečko lahko naročiš v spletni trgovinici En Corde za vsak nasvet, vprašanje pa se z veseljem obrneš na super prijazno Tejo, ki je ustvarjalka svečke in tudi ročno pletenega nakita iz vrvic na FB profil tukaj in  tukaj.
























With LOVE Sugarlove blog

Komentarji

  1. Odgovori
    1. Res carska in uporabna zadeva, vse svečke bi morale biti take:)

      Izbriši
  2. Meni nič ni blo jasno ko sem prebrala v naslovu "upornabna vrečka" -.- Bravo jaz!! drugače pa nemorem odrčt dobrim svečkam in te je res še uporabna :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Heheh:), ja res je uporabna, si tudi jaz nisem najprej predstavljala kako bo vse izgledalo, ampak je res super, super. In jaz sem še ena tukaj, ki je fenica svečk:)

      Izbriši
  3. Lovely post dear! Have a great weekend! xx

    OdgovoriIzbriši
  4. Odgovori
    1. A, ne, jst jo imam kar na pladenjčku na mizi, si prižgem, nekaj časa pustim in potem si namažem roke:), to pa je tista taprava zadeva, ko rečeš HRANLJIVA:)

      Izbriši
  5. Whaaaaat?!? I NEED IT :D Že tako sem nora na svečke, ma to je še večji plus. ;)
    P.S.: Noro lepe slikceee! <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. točno tako Whaaaaat..nora svečka je,jst jo prav šparam, da bo ja čim dlje zdržala:)In hvala za pohvale**

      Izbriši
  6. Sem mela že nekaj podobnega in ja zdej sem si tole ogledovala-mislim da bom kar naročila :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super Kristina, mislim, da ti bo zelo všeč,meni je res 1A zadeva, pa še tako ličnopride zapakirana, z vsemi detajli. Res veliko truda je voženo v njo.Pa še jaz večkrat rečem, za kako stvar, da je sestavinsko super, no tole iz 4 sestavin absolutno je:).

      Izbriši
  7. Dear Amely Rose thanks for beautiful words and comment. It´s mean a lot to me. Huge thanks*

    OdgovoriIzbriši
  8. Kako uporabna svečka :) Samo škoda, ko se sama premalokrat spomnim, da bi jo prižgala :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ta je res uporabna in ne bo ti žal, če kdaj pokukaš na En Corde spletno stran, jaz jo imam na vidnem mestu in če je v sobi lepo toplo, je niti prižgat ne rabiš, si je malo postrgam in namažem roke, in je ena boljših naravnih stvari za suho kožo.

      Izbriši
  9. Hvala vsem za lepe komentarje :). Za vsa dodatna pojansila pa sem vam vedno na voljo, le pokukajte na mojo stran :)).

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar