• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

KO IZBERE LAK ZA NOHTE NAMESTO TEBE KAR TVOJ FANT

Zame osebno je tole ena taka luštna objavica, ker je v sodelovanju z mojim fantom. No na idejo nisem prišla sama, ampak preko Fb-ja, kjer smo se s Tamaro iz Cerry Colors, tukaj,  krasna punca, zagovorila o tem kako bi njen fant preden bi kupil lak za nohte povprašal njo o tem kakšna barva, niansa, znamka ji je všeč in ne bi zgrešil. No pa sem ji obljubila, da bom prosila svojega fanta, da gre z mano v Dm in izbere lak, za katerega misli, da bi bil všeč meni. In sva šla in naredila tale podvig. Ker sem že na 100 km vedela, da nima pojma kaj bo izbral, kljub temu, da že 14 dni razlagam o tem katere barve so me za prihajajočo jesen kupile, sem ga peljala kar med Essence stojalo, da slučajno ne bi odštel za lak preveč denarja in mi na koncu ne bi bil všeč. No in sva stala pred stojalom in njegova prva izbira je bila ZELENA (ok trenutno res nisem za hudo zeleno, ker sanjam jesenske barve) in mislim, da sama tiste zelene ne bi izbrala. Mislim, da je opazil moj izraz in si spremislil:), na koncu je izbral Essence Indian Summer. Vprašala sem ga, če je čisto prepričan v izbiro in je bil:). P.s barve v spodnjem napisu so bile moja izbira medtem ko sem ga opazovala kako se oklepa marelične:).  




Intenzivna koralno, pastelna- marelična z prelepim sijajem, ki me sicer zaradi navdušenja nad jesenskimi barvami ni ravno takoj prepričala, je pa to eden tistih noro lepih poletnih lakov, je vseeno dobila posebno mesto pri meni. In se bo kljub svoji intenzivnosti lahko lepo skombinirala z jesenskimi odtenki in jih malce poživela. 



P.s Aleš hvala, za tvoj izbor, luštno sodelovanje, intenzivno razmišljanje pri izbiranju in za lakec, ki bo imel od sedaj pri meni ekstremno posebno mesto*








Punce kakšen lak pa bi izbral Vaš fant, bodisi prijateljica? Če Vas mika Vas tagam vse po vrsti, da naredite eno tako objavico, mene ful zanima ali bi zadeli ali čist zgrešili:).














With LOVE Sugarlove blog

Komentarji

  1. Meni je pa tole eden najlepših Essence lakov. :) Moj dragi bi po moje znal izbrati, ker sem kak lak po njegovi izbiri že večkrat kupila, ampak zadnje čase me skoz nagovarja na rdeče, pa rdečo res ful redko nosim. Ne zato, ker mi ne bi bila všeč, ampak preprosto druge barve pridejo prej na vrsto. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Barva lakca je prekrasan, samo sem res držala pesti, da izbere kakšen jesenski odtenek:)hihi..ampak ja, tale bo imel res posebno mesto v mojem srčku. p.s sama tudi nisem nek fen rdeče, ampak zadnje čase mi postaja tako lepa, res, prav ne morem verjet. In mam prav manijo na rdeče šminke, in lakce:)

      Izbriši
  2. Ful ljudem je všeč tale indian summer, meni pa sploh ne potegne. Imam zabetonirano v glavi da mi ne bo pasal na ten kože. Drugače pa če bi mojega poslala po lak bi verjetno nazaj prišel s polno vrečno modrih lakov. Vedno ko mu dam na izbiro mi izbere modrega :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hihi tvoj te dobr pozna, dokler nosi pravo barvo domov je zmagovalec:)

      Izbriši
  3. Jaz sem ga tudi letos poleti kupila, ker mi je tako krasno izgledal na vseh (tudi na tebi izgleda super), na meni pa žal izgleda malce preveč oranžno kot bi jaz želela...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Škoda, sicer dvomim da ga bom zj kj nosila, mogoče v kombinaciji z drugo barvo, je pa res čisto poletni. Škoda ker ti nekako ne ustreza, pa ti za to verjetno kakšen drug veliko bolj:)

      Izbriši
  4. Ta lak imam in meni je čudovita barva za poleti :) Midva ko sma pred kakšnim stojalom lakov pa ne vem katerega bi kupila, vedno reče rdečega :D Bi pa po moje verjetno za drugo izbiro imel kakšen moder lakec, bom pa poskusila , da vidim kaj bo:D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Rdeča je tako in, šik in must have:) tvoj fant obvlada:)

      Izbriši
  5. Lep odtenek, zelo. Ampak Essence laki na meni tako slabo držijo, da jih več ne kupujem. Moj je bil enkrat v eni trgovini, kjer jaz še nisem bila v tujini in sem rekla, da mi naj nek lak kupi po njegovi izbiri, naj me preseneti. In ne ni bil rdeč, je bil zelo temno vijoličen :). Meni je bil seveda odtenek všeč :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. joj ja meni tudi tako lsabo zdržijo, kakšen dan je še ok, drugi dan se mi že vse kruši. AMpak imajo pa tako lepe barve, da se težko upreš:), uh temno vijolična je meni tako lepa in če je tudi tebi mislim, da si bila res vesela:)

      Izbriši
  6. Meni je tudi všeč odtenek. Moj bi zbral neki bež odtenek, točno to so ble njegove besede. 😀

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. bež bi izbral, na to barvo se moj nevem če bi spomnu:) pa bi ti bla ušeč bež barva:)

      Izbriši
  7. Aleš, Aleš....ni slaba tale izbira :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Hahah, luškano! :)

    Tudi moj dragi mi kdaj izbere lak in tudi nekaj Essijev mi je že kupil kot presenečenje, same lepe odtenke :D

    OdgovoriIzbriši
  9. Hvala:), joj ja sem bolj o jesenskih sanjala, ampak bolj kot ga gledam lepši mi je:). Drgače je pa tut moj nekam na rdečo upaljen, čeprav na nohtih je nikoli nisem pretirano marala ampak se mi zadnje leto zdi tako šik, in šminka rdeča nujno rabiva obe kakšno več v zbirki, ker vidim, da so res must have:):)

    OdgovoriIzbriši
  10. uh Katja tvoj dragi obvlada, zihr bere tvoj blog, da slučajn ne zgreši pri odtenkih:):):)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Revček je že čisto zmeden katere odtenke imam in kaj mi fali haha :D

      Izbriši
  11. Lušna barva, mislim, da je dobro izbral. :)

    Mene je moj presenetil z modrima lakoma od Essie, dobro je zadel!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala:), tvoj fant tudi obvlada, sploh če prinese Essie:)

      Izbriši
    2. oo ja :) Sicer ve, da sem bolj od hladnih odtenkov, tako da ne bi falil v nobenem primeru ;)

      Izbriši
  12. Čudovito! Jaz še zaenkrat nimam take sreče.
    LP Anja
    http://llifestyleish.blogspot.si/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Anja jst pa verjamem v to, da boš tudi ti nekoč imela srečo in dobila kakšen lep lakec*

      Izbriši
  13. Waw kako lepo barvo je izbral, vsekakor boljša izbira kot zelena (tudi zame :D), se pa strinjam s tabo, da je skorajda preveč poletna barva za jo sedaj nosit :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uh ja boljša kot zelena definitivno, ampak kljub temu, da je poletna jo bom uturila v kako jesensko kombinacijo:)

      Izbriši
  14. Jaz imam istega! :) Ampak na moje blede čudne prste to kar ne paše :( Čeprav mi je tooook lep odtenek.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hihihi kaj nismo me punce k smo malo bl v kozmetiko upaljene prav hecne, še pri lakih najdemo odtenek ki nam ne paše:)hihi

      Izbriši
  15. Jst mislim da je prav lep odtenek izbral, ti bo res popestril jesenske dni pa še drugo poletje ga boš lahko uporabljala ;) Moj bi sigurno rekel: "Ja kaj nimaš že dost teh lakov za nohte?!!" :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vedno bolj kot ga gledam na polički, lepši mu je, ah fantje ne razumejo da nikol ni dosti lakov:)

      Izbriši

Objavite komentar